Nya mardrömsbeskedet till Märtha Louise – ännu en motgång

Märtha Louise genomgår en tuff tid.

Prinsessan Märtha Louise har det inte lätt.Nu har hon stött på ännu en motgång.

Det var i maj 2019, för ett år sedan, som norska prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett för första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Sedan dess har schaman Durek som han kallas hunnit röra om rejält i det norska kungahuset – och även ställt till med ett par skandaler.

Men det framgår med all önskvärd tydlighet att paret är dödligt förälskade. Inte minst på Instagram, där Märtha Louise och Durek regelbundet skriver ömhetsbetygelser till varandra i sina respektive kommentarsfält.

“Tack för att du finns där för mig och mina döttrar”, skrev Märtha Louise tidigare i veckan, riktat till Durek.

Mardrömsbesked för Märtha Louise

Märtha Louise genomgår en tuff tid.

Märtha Louise genomgår en tuff tid.

Märtha Louise har av naturliga skäl hållits borta från sin älskade Durek. Nu meddelade Norge att man ska lätta på sina reserestriktioner – och Märtha Louise hann säkert få upp förhoppningarna.

Men tyvärr gäller lättnaderna bara medborgare i ett visst antal länder, rapporterar VG. Justitieminister Monica Mæland har bestämt att även utländska medborgare får besöka sina familjer i Norge, men då ska personerna i fråga komma från ett land som ryms inom det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet.

Man ska alltså komma från ett av följande länder:

• Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

Då sågs de senast

Men Durek är amerikan, och kommer därför inte att få resa till Norge. Senast paret sågs var tidigare i våras, då Märtha Louise överraskade sin pojkvän i Los Angeles.

“Hon bokstavligt talat flög över världen för att träffa mig innan hennes lands gränser stängdes. Bara för att träffa mig innan hon inte kan det längre, även om det bara handlade om två dagar. Det var de bästa två dagarna i mitt liv för mig och min familj. När hon överraskade mig grät jag som ett barn, för det är kärlek för mig. Att visa handlingskraft!”, skrev Durek på Instagram då.