Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända bilden på Diana – därför väcker den känslor 23 år senare

29 nov, 2020, 07:00 
AvCHARLOTTE OSCARSSON
Prinsessan Diana
Valentino-grundaren Giancarlo Giammetti har delat med sig av ett par minnen från sin starka vänskap med prinsessan Diana. Och bilderna väcker känslor.
Annons
GUIDE: Kom igång med Svensk Dam Plus!Brand logo
GUIDE: Kom igång med Svensk Dam Plus!

I och med den nya säsongen av Netflix-serien The Crown har saknade Diana återigen blivit namnet på allas läppar. Och det är inte bara tv-publiken som talar om henne.

Nu bryter en av person, som var en otroligt nära vän till Diana, tystnaden. Det är ingen mindre än affärsmannen Giancarlo Giammetti, som är medgrundare till varumärket Valentino, som delar med sig av nya foton prinsessan. Bilder som inte har varit kända för allmänheten tidigare.

Okända semesterbilder på prinsessan Diana

Giammetti publicerade fyra bilder på prinsessan Diana den här veckan. De senaste bilderna visar, den avlidne prinsessan av Wales, när hon hälsar på Giammetti och modestylisten Valentino Garavani vid ett evenemang.

Prinsessan Diana, Prins Kyril, Valentino
Foto: Instagram
Prinsessan Diana, Valentino Garavani
Foto: Instagram

Den andra bilden speglar en avslappnad Diana med en färgglad bikini, en lila skjorta och solglasögon. Diana står med en drink i handen och ler mot kameran där hon står mellan prins Kyril av Bulgarien och Valentino Garavani.

Dianas – platsen där hon kände sig som hemma

Diana semestrade ofta ombord på olika båtar. Många menar att anledningen till det var att hon sökte integritet.

Sin sista semester tillbringade prinsessan ombord på båten 'Cujo', i juli 1997. En semester hon delade tillsammans med den egyptiska filmproducenten Dodi Fayed.

Foto: TT

Annons