Nya orosmolnet över prinsessan Madeleines Floridaliv

Nya orosmolnet över prinsessan Madeleines Floridaliv
Solen, värmen, beachen. Och tre glada barn. Men allt är inte så enkelt och idylliskt för prinsessan Madeleine som man kan tro.
Annons

Snart ett och ett halvt år i Miami – och prinsessan Madeleine och hennes familj har rotat sig ordentligt i sin nya hemstad. Barnen går i förskola och har fullt med aktiviteter på eftermiddagarna. Och Madeleine, ja hon har gått all in och blivit en klassisk amerikansk fotbollsmamma som kör barnen till och från aktiviteterna, och som står på fotbollsmatcherna och hejar på.

Så blev prinsessan Madeleine en ”soccer mom”

– Det är ett fulltidsjobb att bara vara en närvarande förälder i skolan där! Inte konstigt att det blivit ett sånt där uttryck, ”soccer mom”, för det är verkligen så, säger prinsessan Madeleine i Mama-intervjun tidigare i höstas.

Annons

– Jag tycker redan det har börjat med alla barnens olika aktiviteter, det enda man gör är att köra fram och tillbaka på olika aktiviteter. Leonore har balett och fotboll, tennis… Nicolas har också fotboll och ”sports” där man får testa på allt ifrån baseball till basket, han tycker det är jättekul.

Annons

Men allt är inte lika idylliskt. Nu står det klart att Det finns mörka orosmoln över familjen Bernadottes- O’Neills Floridaliv.

Det stora huset som familjen hyr är utlagt till försäljning, och enligt uppgift till Svensk Damtidning lever de med ett mycket konkret bevis på detta: Till salu-skylten skriker ut sitt budskap, precis utanför huset. Och villaförsäljningar betyder husvisningar med jämna mellanrum. Kanske inte optimalt för en prinsessa som är mån om sin integritet.

Foto: TT, Instagram.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Nya orosmolnet över prinsessan Madeleines Floridaliv”

  1. Ann-Britt Nyholmtelia.com skriver: 8 november, 2019

    Det är väl bara att gilla läget.
    Ann-Britt


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar