Nya privata bilder från Sofias och Carl Philips semester

Sofia och Carl Philip lever nu lyckliga tillsammans.

Prinsessan Sofias och prins Carl Philips hemester fortsätter och tipsen på smultronställen blir fler!

I år är det semester på hemmaplan som gäller, även för Sveriges alla kungligheter. Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och barnen bestämde sig tidigt för att åka runt i Sverige på semester och dessutom visa sina bästa smultronställen på Instagram.

De smultronställen som vi fått ta del av hittills har varit Bergs gård i Trosa, utsiktsplatsen i Nynäs naturreservat, Borgholms slottsruin, Solliden och nu senast: Blå jungfrun.

Till inlägget skriver prinsparet en kort beskrivning av platsen. “Här finns allt från släta bergshällar, stenstränder, lummig lövskog, grottor och en fantastiskt utsikt 86 meter över havet. Ett riktigt äventyr.”. De delar med sig av bilder från sin soliga utflykt på ön och vi får bland annat se prins Carl Philip sitta med ett av barnen i knäet och njuta på klipporna. På en annan bild sitter prinsessan Sofia på huk och pekar ut över vattnet och ser ut att berätta något för yngste sonen prins Gabriel.

Prins Carl Philips och prinsessan Sofias smultronställen

En detalj som man lägger märke till att även i detta inlägget väljer prinsparet att inte visa bilder framifrån på varken barnen eller sig själva. När de visade sitt första smultronställe, Bergs gård, fick vi se mer av familjen men det senaste har de valt att enbart lägga ut bilder som är tagna ur mer diskreta vinklar. En annan rolig detalj är att hela familjen matchar i blått! Kanske är det favoritfärgen eller kanske råkade det bara bli så, oavsett väldigt fint!