Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya rykten - babylycka i Monaco

03 nov, 2016, 14:46 
Agneta Nisbeth
Sätt skumpan på kylning! Enligt spanska tidningen Hola väntas det tillökning i Monacos furstehus.
Annons
Pierre-Casiraghi-Ibl

Det är spanska tidningen Hola som publicerar obekräftade uppgifter att prinsessan Carolines yngste son Pierre och hans fru Beatrice Borromeo väntar sitt första barn. Rykten har surrat sedan i somras och Hola har nu talat med en uppgiftslämnare som säger att Beatrice är i sjätte månaden. Paret gifte sig sommaren 2015 och enligt Hola kan de nu se fram emot att bli föräldrar i början av nästa år.

Det skulle innebära att prinsessan Caroline har sin fjärde så kallade “livets efterrätt” att vänta. Hon är redan farmor till Andrea Casiraghis barn Sasha och India samt mormor till Charlotte Casiraghis son Raphael.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pierre Casiraghi har ingen prinstitel, men han är nummer sju i den monegaskiska tronföljden. Hovet har inte kommenterat Holas uppgifter.

Enligt spanska Hola väntar Beatrice Borromeo och Pierre Casiraghi sitt första barn.
Enligt spanska Hola väntar Beatrice Borromeo och Pierre Casiraghi sitt första barn.

Av: Liv Sander.

Foto.: Ibl

Annons