Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya rykten: Charlotte Casiraghi ensam igen

05 jun, 2015, 10:04 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Charlotte

Rykten snurrar nu allt fortare – har Charlotte Casiraghi och Gad Elmaleh har separerat?

Nya rapporter antyder att Charlotte Casiraghi och Gad Elmaleh har gått skilda vägar efter tre år tillsammans. Spekulationerna har börjat jäsa sedan nyheten om att parets hem i Los Angeles nu är till försäljning.

Charlotte-5

Monaco-skönheten har inte setts med sin kärlek Gad på länge.  Inte ett knyst om en förlovning eller ett bröllop har hörts från hovet i Monaco. Men hennes två bröder har båda talat öppet om sina förlovningar och bröllop.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
charlotte-casiraghi-gad-ao

Charlotte och Gad har sonen Raphael ihop, men har haft det tufft i relationen, enligt Hello.

Gad-Charlotte-ste

Gad har varit ute på turné medan Charlotte satsat på sin hästhoppning. De har haft fullt upp på olika håll, menar den franska tidningen Voici:

– Charlotte Casiraghi har lämnat skådespelaren Paris lägenhet. Hon har återvänt för att bo i Monaco med sin son Raphaël .

Charlotte-1

Av Åsa Bönnelyche

Foto: AOP

 

 

 

Annons