Nya skilsmässorykten mellan Charlene och Albert – udda beteendet

Nya skilsmässorykten mellan Charlene och Albert – udda beteendet

Furstinnan Charlenes beteende väcker frågor.

Återigen har furstinnan Charlene och furst Alberts privatliv kommit upp på tapeten. I mars dök hon upp i Milano utan någon vigselring på fingret, något som fick spekulationerna att gå i spinn.

Charlenes alla frisyrer genom åren!
1:27

Efter reklamen: Charlenes alla frisyrer genom åren!

(1:27)

Slå på ljud

Strax innan hade franska sajten Royauté skrivit att fursteparet är på väg att gå skilda vägar och att de befinner sig i en separationsprocess – vilket hovet i sin tur dementerat.

– Vi tillbakavisar formellt de illasinnade rykten som publicerats av den franska tidskriften Royauté. De är helt ogrundade, har en talesperson för furst Albert sagt till brittiska tidningen Daily Mail.

Furstinnan Charlene

Rykten om en eventuell skilsmässa mellan furstinnan Charlene och furst Albert har varit på tapeten under en längre tid.

Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage

Charlene syns utan ringarna

Samtidigt som hovet förnekar någon äktenskapskris, har Charlene fortsatt att uppträda på ett sätt som fått många att spekulera i hur det verkligen är ställt i relationen.

Förutom att ha fångats på bild utan sin vigselringar, har hon även synts utan sin unika förlovningsring de senaste åren, vilket skulle kunna innebära att kärleken inte är vad den en gång var.

Furst Albert om Charlenes hälsa

För två år sedan drabbades Charlene av en allvarlig infektion. I över ett år led hon av psykisk och fysisk ohälsa, med operationer, kollapser och behandlingshem som följd, och i samband med det försvagade hälsotillståndet uppstod även rykten om problem i äktenskapet.

När hon väl återvände till Monaco, och återförenades med Albert och tvillingarna, tog det inte lång tid innan hon blev inlagd på nytt.

– Som ni vet, förra året... förra året var ett väldigt tufft år för henne – och även början av det här året. Hon har verkligen vänt på ett otroligt sätt, sa furst Albert i en intervju med People i slutet av förra året.

Beteendet väcker frågor

Charlene har den senaste tiden börjat synas på alltmer i det kungliga rampljuset. Då har hon ofta vigselringen på fingret.

I april sågs de tillsammans på tennisturneringen Rolex Monte-Carlo Masters 2023. Då såg paret kära ut, log mot varandra och skrattade tillsammans.

Furst Albert och furstinnan Charlene

Furst Albert och furstinnan Charlene under kröningen av kung Charles.

ANDREW MATTHEWS

Samtidigt händer det att Charlene väljer att inte dyka upp. Under årets Bal de la Rose, en av Monacos glittrigaste galafester, sågs Albert i stället i sällskap med sin syster, prinsessan Caroline.

Prinsessan Caroline och furst Albert

Furst Albert i sällskap med prinsessan Caroline.

Olivier Huitel / Pool / Bestimage

Foto: TT