Nya tecknet på att Meghan vill lämna landet - för ett liv som Madeleines

Meghan Markle och prins Harry befinner sig i USA där de bland annat har firat Thanksgiving, och nu kommer ännu ett tecken på att Meghan vill lämna landet och leva ett liv i stil med prinsessan Madeleine.

Meghan Markle och prins Harry befinner sig just nu på en sex veckor lång paus från kungliga uppdrag för att fokusera på familjen. Det har varit oklart var paret har befunnit sig, men nu skriver Observer att hertigparet valde att fly från pressen i Storbrittanien och fira den amerikanska högtiden Thanksgiving i USA tillsammans med “nära familj”.

Tidigare rapporter gjorde gällande att prins Harry och Meghan skulle fira Thanksgiving tillsammans med Doria Ragland, Meghans mamma, så förmodligen valde paret, tillsammans med sonen Archie, att åka till Los Angeles och Kalifornien, där Ragland bor. Här kommer paret med allra största säkerhet också fira Archies första jul.

Letar boende i Malibu

Dessutom kommer de, under pausen, också undersöka möjligheten att ha ett hem i USA enligt källor Daily Mail. Då kommer de förmodligen att pendla till och från Storbrittanien men mestadels tillbringa tiden i USA, en livsstil i stil med den prinsessan Madeleine har. Paret sägs leta efter hus i Kalifornien och framförallt vackra och exklusiva Malibu, där Hollywood-kändisar som Barbra Streisand och Jack Nicholson bor.

Kanske kommer alltså två europeiska kungligheter befinna sig mer permanent i USA framöver – prinsessan Madeleine och prins Harry. Förutom att de har en stark koppling till landet i och med sina respektive, är det förmodligen en mer anonym livsstil som landet erbjuder för båda.

Foto: TT