Nya tragedin – mitt i Madeleines sorg!

Prinsessan Madeleine har det inte lätt just nu.

Prinsessan Madeleine sörjer Daisy Coleman.Nu har Daisys mamma en ny fruktansvärd nyhet att delge.

Prinsessan Madeleine kom i kontakt med Daisy Coleman via sitt arbete med Childhood. Daisy var själv en “överlevare”, en kvinna som blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp som barn.

För en vecka sedan kom så det tragiska beskedet. Daisy Coleman hade tagit sitt liv, endast 23 år gammal.

Madeleine skrev öppet om sin sorg på Instagram.

“Idag förlorade vi en av våra starkast lysande stjärnor. Vi kände oss hedrade som fick lära känna Daisy Coleman och bevittna hennes styrka och handlingskraft som en av SafeBAE:s grundare. Låt oss tillsammans sätta ett stopp för sexualbrott och övergrepp på barn”, skrev Madeleine.

Prinsessan Madeleine sörjer Daisy Coleman

Daisy Coleman fick motta hela världens sympati i och med dokumentären ”Audrie & Daisy”. I den berättade Daisy om hur hon utsatts för sexuella övergrepp som 14-åring – och mötts av en oförstående omvärld.

Daisys anhöriga har inte fått sörja i fred. Hennes mamma, Melinda Moeller Coleman, berättar på Facebook att Daisy blivit utsatt för två inbrott sedan hon gick bort. Först i sin lägenhet, och därefter i tatueringsstudion där Daisy arbetade. Melinda har lagt upp bilder från studion, som blivit kraftigt vandaliserad av gärningsmännen.

“Det här gör mig så bedrövad”, skriver Melinda.

 

LÄS OCKSÅ: Bråket på nattklubben – Madeleine skämdes ögonen ur sig!

“Hon var min bästa vän”

Melinda har skrivit många inlägg om hur hon kämpar med sin sorg efter dottern. Hon är uppenbarligen rejält omskakad.

– Hon var min bästa vän och en underbar dotter, har Melinda skrivit.

– Jag tror att hon ville få det att verka som att jag kunde leva utan henne. Det kan jag inte. Jag önskar att jag hade kunnat bära hennes smärta åt henne! Hon återhämtade sig aldrig efter vad de där pojkarna gjorde mot henne och det är inte rättvist. Min lilla flicka är borta.

 

LÄS OCKSÅ: Madeleines oväntade avslöjande om sonen Nicolas