Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya underbara bilder på Pierres och Beatrices söner!

20 nov, 2019, 12:12 
AvEmma Sanderberg
Ett helt år har gått sedan vi fick se Pierre Casiraghi och Beatrices små söner, men nu finns det nytagna bilder och oj så söta de är!
Annons

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo träffades när de båda studerade på universitetet Luigi Bocconi i Milano 2008. Sedan dess har de varit oskiljaktiga och gifte sig i juli 2015. Ceremonin ägde rum i furstepalatsets rum Salon des Glaces, en förgylld sal där furstefamiljens officiella och stora event brukar hållas.

Sedan bröllopet har de fått två söner, Stefano som föddes 2017 och Francesco som föddes 2018. Stefano har vi tidigare sett bild på, hans första officiella framträdande skedde under Monacos nationaldag 2018. En söt liten pojke bars tryggt i pappa Pierres famn!

Pierre Casiraghi och Stefano
Pierre Casiraghi tillsammans med lilla Stefano under Monacos nationaldag 2018.

Lillebror Francesco var också med på nationaldagen 2018, men han var så liten så vi fick inte se honom ordentligt. Ända sedan dess har vi längtat efter att få se en glimt av honom, men Pierre och Beatrice verkade tidigt ha bestämt vilken dag som deras yngste son skulle synas ordentligt framför kamerorna för första gången. Och det blev precis som förra gången, under nationaldagsfirandet!

Pierre Casiraghi, Beatrice, Fransesco, Stefano
Hela familjen Casiraghi!

Och oj så söt han var, och så lik storebror! Så roligt att få se hela familjen samlad!

Foto: TT

Annons