Nya uppgifter: Det här fick Carl Philip i 40-årspresent!

Prins Carl Philip
Så vad fick då den nybakade 40-åringen i present? Se unika bilden!
Annons

Själva födelsedagen firades i stillhet hemma på Villa Solbacken. Men presenter fick han förstås – vår nyblivna 40-åring, prins Carl Philip. Och vi kan nämna en av dem!

Prins Carl Philip speciella present

För uppvaktad blev han. Är man prins av Sverige går en 40-årsdag knappast obemärkt förbi. Hyllningar kom i form av mail, sms, grattiskort och en rad gåvor strömmade till prinsens privata adress. Men vad fanns då i de vackert inslagna paketen? Vi kan nu berätta att Carl Philip bland annat fick en slipsnål i silver.

Gåvan kommer ifrån Länstyrelsen i Värmland. På sitt Instagram-konto gratulerar länstyrelsen prins Carl Philip, som ju också är hertig av Värmland. Födelsedagspresenten från Värmland består av en vacker, handgjord slipsnål i silver med prins Carl Philips hertigdöme som motiv.

Carl Philip gungar

Det är guldsmedsmästaren Katarina Herbertsson som formgivit och tillverkat smycket.

Prins Carl Philip har en fin relation till sitt hertigdöme. Under studietiden på Lundsberg i Värmland lärde prins Carl Philip känna landskapet. Han älskar skog och mark och tycker om att jaga. Det finns otroligt fina jaktmarker i skogarna i Värmland och prinsen har varit där med pappa kungen ett flertal gånger med jaktlaget.
Foto TT

 

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar