Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya uppgifter kring prins Laurents hälsa oroar

11 apr, 2014, 10:48 
Agneta Nisbeth
Annons
laurent-ste

Det uppges nu i flera belgiska tidningar att prins Laurent var inte alls sjuk i lunginflammation, det hela var bara ett försök av hovet att dölja en betydligt mörkare hemlighet…

Brittiska Daily Mail citerar flera olika belgiska tidningar som skriver om den belgiska prinsen Laurent. Han har som bekant legat inlagd på sjukhus i ett antal veckor, tidningarna menar det skulle inte alls vara lunginflammation utan istället ett självmordsförsök! Daily Mail citerar tidningen La Capitale som skriver att prins Laurent, 50, tagits in på psykakuten den 21 mars och att han kort därefter flyttades till en intensivvårdsavdelning efter ett självmordsförsök.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
laurent-claire-ibl

De belgiska tidningarna antyder också att prinsen lider av en djup depression och att han även tidigare skulle försökt ta sitt liv. 1996 skulle Laurent, enligt Daily Mail, ha tömt en burk med tabletter i ett rop på hjälp. Men allt detta förnekas nu å det bestämdaste av det belgiska hovet.

– Prinsen var inte inlagd på sjukhus för ett självmordsförsök utan för lunginflammation, säger Pierre De Baow från hovet enligt Daily Mail.

Prins Laurent befinner sig nu i sitt hem där han vilar ut efter den långa sjukhusvistelsen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons