Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya uppgifter! Marie-Chantal lämnar London

16 jun, 2016, 09:31 
Ellen Myrgård Lindén
Marie-Chantal och Pavlos flyttar närmare dottern Olympia. Snart lämnar de London.
Annons
marie chantal2 ste

Marie-Chantal och maken Pavlos lämnar London för att flytta till New York. Det berättar dottern Olympia, 19, som precis har avslutat sitt första år på college i The Big Apple. 

– Jag hade en riktigt bra första år och jag är verkligen glad över att det är tre kvar, säger Olympia som siktar på en examen i fotografi. Men trots att hon trivs med utbildningen så har Olympia saknat sin London-baserade familj. Hon berättar att de pratar i telefon så fort det finns tillfälle men att det ändå inte är detsamma som att träffas på riktigt. Särkilt nära är hon med sin mamma Marie-Chantal.

– Jag är ju hennes enda tjej.

Men som tur är planerar alltså hennes mamma och pappa och syskonen Constantine, Achileas-Andreas, Odysseas-Kimon och Aristidis-Stavros att flytta närmare.

– Jag är verkligen glad över att få vara nära min familj och mina bröder igen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons