Nya uppgifter om Madeleines vardagsliv – efter flytten

prinsessan madeleines nya bild på adrienne

Kommer prinsessan Madeleine att bli kvar i USA för gott? Här är nya uppgifter – och hon har bytt jobb.

Efter den intensiva Sverigevistelsen före jul, med Nobelfest, slottsmiddag och flera prinsessuppdrag, så har det varit helt tyst från prinsessan Madeleine. Det har inte hörts ett knyst – inte ens några uppdateringar på sociala medier.

Madeleine med barnen, en bild från hennes instagram.

Madeleine med barnen, en bild från hennes instagram.

Men att flytta en trebarnsfamilj från ett hus till ett annat kräver sin kvinna, och det är sannolikt förklaringen. Chris är ju upptagen med sitt business-jobb, och prinsessan Madeleine rattar familjepusslet, och kör barnen till alla olika aktiviteter.

Någon nanny finns inte i familjen Bernadotte-O’Neill, det berättade en av familjens bekanta för Svensk Damtidning tidigare i år.

Men hur ser prinsessan Madeleines vardag ut i övrigt – vid sidan av familjen?

Prinsessan Madeleine på en bild från den kommande dokumentären Barnens drottning.

Prinsessan Madeleine på en bild från den kommande dokumentären Barnens drottning.

– Prinsessan Madeleine sitter ju i styrelsen för Childhood Sverige, men eftersom hon bor i Florida i dagsläget, så är hennes koppling till Childhood USA starkare just nu. Hon har en annan möjlighet att delta i det praktiska vardagsarbetet där. Men sen tycker vi ju naturligtvis att det är väldigt roligt när hon kommer hem, säger Åsa Andreasson Åkerström, kommunikationsansvarig vid Childhood.

När kommer prinsessan Madeleine hem till Sverige?

När vi får se prinsessan Madeleine i Sverige nästa gång är fortfarande oklart, men det finns en chans att hon kommer hem till Childhooddagen som traditionsenligt firas på Gröna Lund i maj.

Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore på Childhooddagen 2018.

Madeleine och Leonore på Childhooddagen 2018.

– Det blir antingen drottningen eller prinsessan Madeleine som kommer att vara med, säger Åsa Andreasson Åkerström vidare till Svensk Damtidning.

– Förra året var det enbart drottningen, året före var det bara prinsessan. Så vem som kommer beror lite på deras åtaganden i övrigt.

Dessutom kan vi se fram emot nya Childhood-dokumentären Barnens drottning med prinsessan Madeleine och drottning Silvia som kommer att visas på streamingtjänsten Viaplay under våren.

Madeleine med mamma Silvia. Dokumentären Barnens drottning om deras arbete med Childhood sänds i vår.

Madeleine med mamma Silvia. Dokumentären Barnens drottning om deras arbete med Childhood sänds i vår.

Foto: TT, TV3/Viaplay.