Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya uppgifter: Victoria och Daniels spännande långresa – hit reser de!

18 mar, 2019, 13:44 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victoria prins daniel
Silvias Tyskland och Máximas Nederländerna. Nu vet vi mer om vårens kungliga resor!
Annons

Det blir en spännande vår för vår svenska kungafamilj. Nu avslöjar hovet vilka länder som får kungligt finbesök år 2019. Och vi börjar med drottningens älskade Tyskland. Den 1 april beger sig prins Carl Philip nämligen till Hannover för att besöka världens ledande industrimässa. Besöket syftar till att främja svensk export i utlandet och utlandsinvesteringar till Sverige. Och kanske hinner prinsen även träffa några av sina tyska släktingar?

Tillbaka till Asien

Därefter är det Victorias tur att representera kungafamiljen utomlands.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den 1 maj åker hon till Aten, Grekland, för att diskutera fiskefrågan. Någonting hon sedan fortsätter med i Vietnam den 6 maj. Det var länge sedan kronprinsessparet reste iväg på en riktig långresa. Victoria var i Tokyo år 2017 och i maj får hon alltså återse Asien tillsammans med sin Daniel. Kronprinsessan ska även besöka Bergen, Norge, den 18 maj och den 20 maj åker Daniel till Singapore. Dessutom ska prinsen ta emot Nederländerna, den 27 maj, för att prata om entreprenörsskap. Vilken vår!

Läs mer

Foto: TT

Annons