Nya vändningen mellan Meghan och drottningen – folk kan inte tro sina ögon!

Meghan och drottningen har lagt stridsyxan åt sidan.

Meghan Markle och drottning Elizabeth kan ha lagt sitt fiendeskap åt sidan.Här är ett tydligt tecken.
Det här är Meghan Markle
Slå på ljud

Meghan Markle och drottning Elizabeth har haft en turbulent relation det senaste halvåret. Först kom “Megxit” – beskedet att Meghan och prins Harry beslutat sig för att lägga av sig sina kungliga plikter och leva ett självständigt liv utanför England. Enligt brittiska medier gjorde detta Elizabeth både chockad och irriterad.

Därefter följde en mindre dispyt om Archie, Meghans son. När Harry och Meghan dök upp i Storbritannien för att utföra sina sista kungliga uppdrag innan kontoret på Buckingham Palace stängdes för gott hade de lämnat kvar Archie i Kanada.

Meghan Markle och drottning – därför har de bråkat

Meghan och drottningen har lagt stridsyxan åt sidan.

Meghan och drottningen har lagt stridsyxan åt sidan.

Enligt The Times hade drottning Elizabeth verkligen hoppats på att få en sällsynt skymt av sitt barnbarnsbarn. Senaste gången Elizabeth träffade Archie var i maj 2019, för hon missade tyvärr hans dop två månader senare.

Men igår la Meghan och Elizabeth alla tänkbara fnurror åt sidan. Det var ju trots allt en väldigt speciell dag – drottningens 94-årsdag!

Enligt Hello Magazine, som ska ha fått sina uppgifter bekräftade från Meghans talesperson, ringde Meghan och Harry upp Elizabeth på videosamtal från Los Angeles för att framföra sina gratulationer personligen.

Archie var med under samtalet

Och en detalj gjorde nog Elizabeth extra lycklig.

“Harry och Meghan fick sällskap av sin son, Archie, som fyller ett nästa månad. Drottningen har deltagit i många videosamtal från sin isolering på Windsor de senaste veckorna och pratade med resten av sin familj under födelsedagen”, skriver Hello Magazine.

Drottningen var i behov att bli uppiggad igår. Under de rådande omständigheterna, med coronaviruset i åtanke, såg hon till att tona ner sitt födelsedagsfirande rejält jämfört med föregående år. Bland annat hade hon beordrat att den traditionsenliga kanonsaluten inte skulle äga rum i år.