Nyförlovade Guillaume kom till dopet med sin Stéphanie

Nyförlovade Guillaume av Luxemburg såg mäkta stolt ut att kunna visa upp sin grevinna Stéphanie de Lannoy i samband med prinsessan Estelles dop.

Prinsessan Madeleine kom i ensamt majestät och fick låna ut sin Chris till blivande svägerskan Sofia Hellqvist. Några som däremot fick komma arm i arm till Estelles dop var Europas färskaste fästman och fästmö.

Magnifikt bröllop

Nyförlovade arvstorhertig Guillaume av Luxemburg såg mäkta stolt ut att kunna visa upp sin grevinna Stéphanie de Lannoy, 27. De växlade ringar den 26 april i år och bjuder nu in alla kungliga släktingar till magnifikt bröllop i lilla furstendömet Luxemburg i oktober.

Grå ensemble

Stéphanie bar en grå ensemble och såg mycket lycklig ut, där hon satt jämte sin prins i kyrkan. Hennes debut i kungliga sammanhang gick galant. Men vad ska man annars vänta av en slottsfröken, som har en perfekt bakgrund som blivande storfurstinna.

Till dopet

Språk i mängder talar hon och spelar både fiol och piano. Litteratur slukar hon, gärna klassikerna på originalspråken och ser ut som en nyutslagen blomma. Så roligt att det blev Sverige som fick en första glimt av Guillaumes kärlek – i samband med prinsessan Estelles dop.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Luxemburg rustar för bröllop i oktober››

Luxemburg firar förlovningen››