Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nyförlovade prinsessan Nathalie gravid!

25 mar, 2010, 09:30 
Agneta Nisbeth
Annons
Nathalie2.Allover
Nathalie1.Alexander.AllOver

För bara två månader sedan växlade de ringar.

Annons

Nu kommer nästa glada besked: prinsessan Nathalie är gravid!

Hon och fästmannen Alexander Johannsmann väntar sitt första barn.

Förlovningslyckan följs av babylycka! Kring jul förra året växlade prinsessan Benediktes dotter, prinsessan Nathalie av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, ringar med sin älskade Alexander Johannsmann, och i januari blev förlovningen äntligen officiell. Paret riktigt strålade av kärlekslycka och meddelade alla hur glada de var över att snart få gifta sig och därmed bli man och hustru. Och nu kommer nästa glada nyhet: Nathalie är gravid. Hon och fästmannen väntar sitt första barn. Babyn beräknas nedkomma i juli.

– Både prins Richard och jag är väldigt glada å det unga parets vägnar, säger blivande mormor, prinsessan Benedikte till Billed-Bladet.

Att en prinsessa blir gravid innan hon är gift är en ovanlighet i kungliga kretsar. Den blivande moderns föräldrar, Richard och Benedikte sägs vara förvånade. Men givetvis är de också självklart mycket glada över att slottet Berleburg snart kommer att fyllas av barnjoller. Nytillskottet är mycket välkommet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press

Annons