Nystylad Alexandra på familjesemester i Turkiet

Nystylad Alexandra på familjesemester i Turkiet
Annons
AlexandraMartin
Exprinsessan Alexandra med famij semestrar i Turkiet under höstlovet.

Felix har hittat sin favoritglass...
Felix har hittat sin favoritglass...

Exprinsessan Alexandra går från klarhet till klarhet tillsammans med maken Martin. Turkiet och Alanya har blivit deras semesterfavorit, dit återvänder de gärna. Och det är en mycket tuffare Alexandra som njuter av solen nu än tidigare…

Annons

Strikt, precis – och på gränsen till tråkig. Den bilden av grevinnan av Fredriksborg har förbleknat. Livet med prins Joachim var ju så annorlunda och krävde helt andra saker av Alexandra. Nu njuter hon av vardagslivet och trivs med den relativa anonymiteten. Det syns till och med på frisyren och klädseln – att det är en annan Alexandra som idag semestrar tillsammans med sönerna Nikolai, 10 år, och Felix, 7, samt maken sedan snart tre år, Martin Jörgensen.

Så ser "nya" tuffare Alexandra ut!

Till Alanya i Turkiet har Alexandra och hennes familj återvänt ett flertal gånger och lustigt nog har deras kärlek till Medelhavspärlan utmed Turkiets kust smittat av sig också på exmaken prins Joachim och prinsessan Marie. Kanske är det praktiskt att Nikolai och Felix känner igen sig i miljön även om de vistas där med i olika familjekonstellationer.
Som Nikolai så frankt har sagt en gång:
– Felix och jag är så lyckliga för vi har fyra föräldrar!

Av Eva Österlind
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

31 kommentarer till “Nystylad Alexandra på familjesemester i Turkiet”

 1. Ines skriver: 28 oktober, 2009

  Tuff stil visserligen, men synd om det vackra, långa håret.


 2. Karin skriver: 28 oktober, 2009

  Alexandra var mye flottere med langt hår. Men hun er en flott dame!


 3. Anna skriver: 28 oktober, 2009

  Hon passar bättre i långt hår och så var linnen konstig..


 4. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  Felix ar sin pappa upp dagn !!…men alltid trist att se en splittrad familjs soner hanga pa sin nya “pappa”….men i realiteten ar det battre an motsatsen naturligtvis..skilsmaessor ar en styggelse..!!


 5. Louise N skriver: 28 oktober, 2009

  Kan hålla med om att linnet så lustigt ut – men håret vart riktigt snyggt 🙂


 6. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  ULLA Demba plus alla med haest intresse samt ovriga med itresse for kungligheter..har ar linken till dansk TVs program om prinsessan Nathalie och hennes haestar….ligger under Ugens program Lordag !!

  http://www.dr.dk/odp/player.aspx?mt=frontpagetab&st=frontpageTab_0


 7. Pärlan skriver: 28 oktober, 2009

  Herr och fru Jörgensen,

  Där var många orsaker till att att de gråa kostymerna var mer än glada för att kunna vinka av Alexandra.Hennes flyttning gjorde att de inte längre dagligen blev påminda om den uträknande affärskvinnan från Hongkong, som förhandlade sig till ett mycket fördelaktigt avtal för sig själv och sina barn.Hon lämnade inte många vänner när hon lämnade Amalienborg. Hon pratade helt enkelt inte snällt med personalen.
  Vad allmänheten inte vet att det var igentligen Fredrik som Alexandra var intresserad av.
  Middagsgäster som var närvarande vid en middag i Hongkong 1994 till ära för kronprinsen ,kan inte nog tala om hur Alexandra flirtade med kronprins Frederik.Erbjudandet var alltså där från Alexanders sida., men kronprinsen höll fingrarna borta. Frederik är mycket förtjust i flickor, men han skulle aldrig kunna göra något sådant mot Joakim.

  Alexandra kan hantera pressen i allra högsta grad.Hon prövar att sälja sig själv liksom Sarah, Hertiginan af York. och i dagens läge kämpar hon med näbbar och klor för att bevara kontakten med den gamla världen.
  Men det går inte så bra.

  .

  Skulle jag var i hennes person, skulle jag hålla så låg profil som möjligt.

  PS. Joakim är förresten den person som skulle passa bäst till att bli kung.
  Det säger numera många i Danmark.


 8. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  haha Neta tva sjaelar samma tanke….
  http://www.youtube.com/watch?v=Ndwjsxo4oOs


 9. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  och varfor spelas aldrig denna ?? 🙂 tillagnas Rose o Gittan !!
  http://www.youtube.com/watch?v=LBtmSh–ayE


 10. Jerka skriver: 28 oktober, 2009

  Nu har Alexandra helt tappat sin utstrålning. Hon ser bra ut, men nu som vilken som helst “skaplig” tjej. Hon gör självfallet som hon vill, men synd på en så “rar ärta”, som hade så´n stil tidigare..


 11. Ulla 47 skriver: 28 oktober, 2009

  Martin! Att du kommer ihåg alla dessa supertöntiga låtar!!! Jag ber igen, att du skall skicka mig länken till prinsessan Nathalies program och dressyr. Den finns ju inte kvar längre på sajten. Jag skulle vilja visa min hästkompis.Är du redan vaken, förresten? 🙂


 12. Åse skriver: 28 oktober, 2009

  #9 Underbart töntigt och nostalgiskt 🙂
  Är det nån mer än jag som minns att Yvonne Norrman blev berömd för att hon var lik Lill-Babs??


 13. Pliten skriver: 28 oktober, 2009

  Håll er till ämnet. Nu får ni skärpa er, så Svensk Damtidning inte drar in sajten. Låtar osv hör inte under det här.
  Annars får Svensk Damtidning skaffa en särskild sajt där vi kan diskutera
  kungahusen.


 14. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 28 oktober, 2009

  Jag måste bara hålla med dig, nr 13, Pliten ang det du skrev. Det är ALLTID såhär, folk diskuterar allt annat än vad som skall i spalterna. Jobbigt!!!! De får maila varandra eller något….istället för att skriva här…


 15. Åse skriver: 28 oktober, 2009

  Så,så Pliten och Anne Nordberg, lite vänligt överseende med era medmänniskor gör livet ljusare för alla.
  Men visst – ibland lever diskussionerna här sitt eget liv, långt bort från ursprungsartikeln. Personligen tycker jag det är kul ibland, tröttsamt ibland men sällan något att göra sak av.


 16. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  bra sagt ASE en vuxen manniska pa sajten !!


 17. Jerka skriver: 28 oktober, 2009

  Skönt att vi är fler som frågar sig vad tusan somliga skriver om, under en artikel som handlar om någon specifik händelse. Sv Damt. borde rensa ut detta allmänna snack eller ordna in det under “diverse spörsmål”, så kan de som är intrsserade av det gå dit. I all vänlighet påpekat.


 18. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  #11 ULLA opnna ogonen och laes nummer 6 ovan !!! 😉


 19. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  Jerka jag har foreslagit att man oppnar ett eller flera chattrum..dar chattandet kan ske utanfor kommentar spalterna…vore val bra ?? !!


 20. Martin skriver: 28 oktober, 2009

  #7 Parlan jaha da och slutklaemmen med !! har jag sagt laenge att Joachim skulle ble en utomordentlif kung !!! men massor gillar Fredde !!


 21. Ulla 47 skriver: 29 oktober, 2009

  God Morgon Gittan och Martin! Hoppas arr ni mår bra! Tack M för länken! Jag var väl lite stressad igår som inte såg den innan Vi hörs senare. Nu skall jag åka och få en cortisonspruta i mitt knä. Kul? Näää, men efteråt.


 22. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 29 oktober, 2009

  Tack för länken Martin. Jag kollade den igår.
  Hoppas det blir bra med ditt knä Ulla 47.


 23. Jenny skriver: 29 oktober, 2009

  Ja det här chattandet är tröttsamt! Tur att vi är många som reagerar nu! Öppna ett forum där alla som vill kan skriva av sig om diverse saker, istället för att kapa varenda artikels kommentarsfält!


 24. Jenny skriver: 29 oktober, 2009

  För att återgå till ämnet så verkar de vara en riktigt mysig familj… men Alexandras gamla hår kunde gärna få komma tillbaka 🙂 Jag tycker att frisyren och de kläder som hon haft den sista tiden skriker 40-årskris!


 25. Neta skriver: 29 oktober, 2009

  Jenny……man behöver inte läsa det man inte vill. Det är frivilligt.
  Skriv du om Alexandras hår…..det kan man läsa om också….Jag .tycker hennes nya frisyr är rätt tuff och passar hennes stil.


 26. Martin skriver: 29 oktober, 2009

  chattandet ar bara trottsamt for en del av dom som inte deltar…men aven de som inte deltar tycker nog att en del kommentarer ar raett kul !!
  men for dom som deltar ar det riktigt kul oftast…dock inte nar de sk dreven gar !! eller nar M teamet tar upp 3 tum med nonsens..??!!


 27. signesigne skriver: 29 oktober, 2009

  till er som tycker att vi blint måste hålla oss till ämnet vill jag bara säga om ni har ont av att vi diskutera annat så är det bara att hoppa över för här skriver vi lite om allt möjligt och det är det roligaste för om vi bara ska diskutera artikeln så skulle det bli trist.


 28. signesigne skriver: 29 oktober, 2009

  härlig semesterbild..visst var Alexandra snyggare i sin gamla frisyr……….


 29. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 29 oktober, 2009

  Det är inte så konstigt att Alexandra har ändrat stil. Hon är inte kunglig längre. Nu kan hon vara sig själv igen och klä sig som hon vill och trivs med. Och hennes frisyr är tuff. Men jag tyckte också hennes hår var fint när det var längre.


 30. Jenny skriver: 30 oktober, 2009

  Signe; ja ni säger det… jag har inte ont någonstans men ibland lite ont om tid så när jag går in och för att läsa kommentarer om en intressant artikel så vill jag helst slippa leta mig igenom dussintals blablabla kommentarer som precis som ni skriver inte intresserar någon annan än er som deltar i diskussionen och känner varandra. Det är trevligt att ni har kontakt och absolut något som ska få vara en del av en sida som den här, men att dessa diskussioner tar över varje diskussionstråd är inte lika trevligt!


 31. signesigne skriver: 30 oktober, 2009

  Jenny
  du vet väl vilka av oss som babblar om annat………det är ju bara att hoppa över dessa signaturer…………..då blir ju alla nöjda …………för alla har rätt att vara här men jag respekterar dina synpunkter……tyvärr kommer vi att fortsätta och när du har varit inne några ggr. och vill gänga dig med oss så är du välkommen
  jag började här i vintras och undrade också i början vad det va frågan om
  det är så tråkigt att den här Lövis/ Arne mfl. har varit inne och förstört för oss det har blivit så urlöjliga diskussioner och du kan ju själv läsa bakåt så får du se.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar