Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nystylad Alexandra på familjesemester i Turkiet

28 okt, 2009, 13:05 
Agneta Nisbeth
Annons
AlexandraMartin
Exprinsessan Alexandra med famij semestrar i Turkiet under höstlovet.

Felix har hittat sin favoritglass...
Felix har hittat sin favoritglass...

Exprinsessan Alexandra går från klarhet till klarhet tillsammans med maken Martin. Turkiet och Alanya har blivit deras semesterfavorit, dit återvänder de gärna. Och det är en mycket tuffare Alexandra som njuter av solen nu än tidigare…

Annons

Strikt, precis – och på gränsen till tråkig. Den bilden av grevinnan av Fredriksborg har förbleknat. Livet med prins Joachim var ju så annorlunda och krävde helt andra saker av Alexandra. Nu njuter hon av vardagslivet och trivs med den relativa anonymiteten. Det syns till och med på frisyren och klädseln – att det är en annan Alexandra som idag semestrar tillsammans med sönerna Nikolai, 10 år, och Felix, 7, samt maken sedan snart tre år, Martin Jörgensen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Så ser "nya" tuffare Alexandra ut!

Till Alanya i Turkiet har Alexandra och hennes familj återvänt ett flertal gånger och lustigt nog har deras kärlek till Medelhavspärlan utmed Turkiets kust smittat av sig också på exmaken prins Joachim och prinsessan Marie. Kanske är det praktiskt att Nikolai och Felix känner igen sig i miljön även om de vistas där med i olika familjekonstellationer.

Som Nikolai så frankt har sagt en gång:

– Felix och jag är så lyckliga för vi har fyra föräldrar!

Av Eva Österlind

Foto: All Over Press

Annons