Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nytt bröllop på gång i det svenska kungahuset

21 feb, 2011, 15:16 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Christinas och Tord Magnusons son Oscar har friat till sin flickvän Emma Ledent och nu väntar vi på ett nytt bröllop i det svenska kungahuset.

Annons

– Vi har förlovat oss! meddelar paret lyriskt i förlovningsannonsen i helgens morgontidning.

Ringväxlingen ägde rum på onsdagen den 2 februari i romantiska Gattiéres i Frankrike. Oscar Magnuson är lika gammal som sin kusin, kronprinsessan Victoria. De firar födelsedag med bara några dagars mellanrum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bjuder till bröllop

Nu när kronprinsessan gjort slag i saken och gift sig, vankas det alltså snart bröllop mellan Oscar och Emma. Oscar Magnusons kusiner, Victoria, Carl Philip och Madeleine, är ju självskrivna gäster, liksom kungaparet och Hagasessorna med familjer. Oscar och Emma har sällskapat i flera år och vi har sett dem tillsammans på bild vid vännernas bröllop och kungliga tillställningar. Våren 2009 blev de sambos officiellt i våningen i Gamla stan. Nu är de deras tur att bjuda in till magnifikt bröllop.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons