Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nytt bröllop på gång i Monaco?

08 dec, 2014, 10:57 
Agneta Nisbeth
Annons
beatrice-borromeo-pierre casiraghi-ste

Dags för ytterligare ett bröllop i Monaco! I april gifter sig Pierre Casiraghi med Beatrice Borromeo.

pierre-beatrice-ste

Om fem månader är det dags för bröllop i Monaco! Åtminstone om man ska lita på tidningen Hola!. Tidningen rapporterar nu att Pierre Casiraghi och hans italienska flickvän Beatrice Borromeo planerar sitt bröllop till april 2015, och att en förlovning kommer att eklateras efter att furst Albert och Charlene fått sina tvillingbarn.

Annons

En rosa diamant

Italienska upplagor av Vogue och Vanity Fair har även de rapporterat om det stundande bröllopet, och har luskat fram att datumet kommer att vara den 20 april.

Tidningarna skriver även att Pierre nyligen friade med en ring dekorerad med en gigantisk rosa diamant.

Lyckliga tillsammans

Beatrice och Pierre har varit ett par under sex år, och Beatrice har blivit inbjuden till flera olika officiella middagar med furstefamiljen.

Nyligen pratade hon dessutom om deras relation i italienska Vanity Fair.

– Just nu är vi båda lyckliga tillsammans. Jag skulle bli väldigt glad om Pierre blir pappa till mina barn i framtiden, men det är inte aktuellt för oss just nu, berättade hon då.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ste_pierre_casiraghi-2

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

 

Annons