Nytt nummer ute nu – Victorias och Daniels jubel i Spanien

Nytt nummer ute nu - Victorias och Daniels jubel i Spanien
Annons

Nu finns det nya numret av Svensk Damtidning ut i handeln – Prinsessan Estelles första steg.

I det nya numret av Svensk Damtidning, nr 15, kan ni se nya härliga bilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel på vårsemester i Spanien och där tog prinsessan Estelle sina första steg…

Men det finns mycket mer att läsa:

Monacos furstefamilj skämde ut sig på BB.

Annons

Prinsessan Madeleines bröllopsfärger blir äggskal och silver.

Kronprinsessan Marys vårgarderob.

Systrarna Bernadotte – hur lika är de egentligen?

Det här är din morbror, prinsessan Estelle.

Mode – Lenas favoriter.

Resereportage – Zlatans Paris.

GLÖM INTE BORT ATT PRENUMERERA – SÅ DU INTE MISSAR ETT ENDA NUMMER!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

30 kommentarer till “Nytt nummer ute nu – Victorias och Daniels jubel i Spanien”

 1. ♥ Moder Svea ♥ skriver: 3 april, 2013

  Det är verkligen inte min mening att låta sur nu, jag älskar kronprinsessparet. Tyvärr är jag väldigt besviken på hur lite vi har fått se prinsessan. Jag hade väntat såååå länge till att få se rörliga bilder till jul; då visar de en filmsnutt när Lillsessan ligger orörlig och påklädd i pulkan. Sedan när hon fyller ett år visas det inte en enda rörlig film(!) utan endast några enstaka bilder när hon äter tårta. Vill de inte att svenska folket ska få följa henne?! Vi har ju knappt fått se flickebarnet!


 2. PBoo skriver: 3 april, 2013

  Ah – lite bröllopsnyheter – härligt!

  Äggskal och silver – låter fint. Gör sig bra till P Madeleines färger. Precis som hennes mer naturliga hårfärg cendré skulle göra, även om hennes nya hårfärg också klär henne, men ibland blir den för mörk till hennes mer ljusa hudfärg osv – men oavsett hårfärg blir det så spännande att få se hennes klänning, håruppsättning, smycken, blommor! Vacker kommer hon att vara – oavsett hårfärg!

  Ska bli roligt att få se lite nya bilder på P Estelle!


 3. Bittan skriver: 3 april, 2013

  Roligt för dem det är alltid något visst när ens barn börjar gå.
  Även trevligt att Daniel var lite ledigt klädd på semestern.


 4. pia skriver: 3 april, 2013

  “Hur lika är systrarna Bernadotte?” Inte på en enda punkt lika skulle jag säga. Åtminstone av vad man kan se utan att närmare känna dem. Där Victoria är äkta och naturligt är lillasyster mondän och ganska tillgjord, om det tillåts att sägas. De intervjuer vi har fått se visar upp två helt olika sätt att förhålla sig till livet. Jag glömmer inte bonden, som haft Victoria som praktikant. Han var idel lovord över hennes orädda sätt att hugga i med vad det än var som skulle göras. Vad honom anbelangade så var hon hjärtligt välkommen tillbaka på gården. Det var skada att Madeleine skulle bli hertiginna av Gästrikland och Hälsingland, två landskap som på intet sätt ligger i fas med en rik storstadstjej, van att “glassa” runt på urflotta inneställen. Själv till hälften stinta (=hälsingflicka) ser jag bara hur sorgligt lite Madeleine intresserat sig för sitt län.
  Victoria kommer troligen aldrig att färga sitt hår. Än mindre göra plastikoperationer. Vi kan tacka vår Skapare att just hon blev tronföljare.


 5. Annica* skriver: 3 april, 2013

  Ja, jag tror knappast att prins Daniel går omkring i kostym, skjorta och slips hemmavid heller! 😉


 6. Kristiina från Turku skriver: 3 april, 2013

  Jag tycker att vi har sett många, många bilder om Estelle, mer än andra tronföljarnas barn. Vi fick bilder i februari, mars, april, Estelle på kungens födelsedag, bilder i Maj, bilder från dopet, Estelle på Victorias födelsedag, bilder av Estelle i Solliden, en bild av Estelle på hennes namnsdag i augusti. Härliga bilder av Estelle med höstlöv i oktober. Estelle i pulka med sina föräldrar i december. Två härliga julbilder av Estelle i sin röda klänning. En lycklig liten flicka på hennes pulka och på armarna av sin kärleksfulle pappa i “Året med kungafamiljen”. Estelle med kungafamiljen i deras nyårshälsning. 9 underbara bilder från Estelle på hennes födelsedag, och ett par dagar efter att, de vackra bilder i Val di Fiemme. Och nu dessa paparazzibilder. Vi bör vara tacksamma och nöjda, åtminstone jag är. Jag är också ledsen över att paparazzis jagade Victoria, Daniel och Estelle i Spanien.


 7. PBoo skriver: 3 april, 2013

  # 1, 6 Moder Svea, Kristiina från Turku

  Håller med er bägge! Tycker vi har fått se ovanligt många bilder på P Estelle. Men däremot har vi inte fått se några rörliga bilder, vilket hade varit roligt. Kanske blev vi bortskämda med Kungaparet och KP Victoria och P Carl Philip och P Madeleine när de var barn, då var det alltid också rörliga bilder. Men tiderna har förändrats. Media behandlade de kungliga så mycket bättre på den tiden, vilket säkert gjorde att de kungliga ville återgälda mer, vilket också Kungen, Drottningen, barnen gjorde, liksom P Bertil o P Lilian m.fl.

  PS. Visste inte att dessa bilder var paparazzi. Inte roligt/bra att börjats, inte minst då KP-paret bjudit på många bilder detta år.


 8. Sofia skriver: 3 april, 2013

  Ja det vet ju säkert svenskdam, att det är estelles första steg.


 9. Mara skriver: 3 april, 2013

  Pia! Victoria har opererat sin näsa för länge sedan och i hennes ålder är ju normalt att ha grått hår.Det har du,jag och hon.Vi färgar det,det gör Victoria också.


 10. Gerlinde skriver: 3 april, 2013

  Stimme Kristina zu. Freue mich über Bilder von Estelle u.ihren Eltern.Nur die Paparazzis sollten Privat, privat sein lassen.
  Grüsse aus deutschland


 11. Mia skriver: 3 april, 2013

  #4 Som om inte Victoria också kan “glassa runt”. Hennes lyxiga bröllopsresa var så pass extrem i lyxighet att hon blev anmäld för mutbrott, men det har du tydligen helt glömt bort. Renoveringarna på Haga är inte billiga de heller och träden i parken runtomkring verkar kronprinsessan inte bry sig så mycket om, något som arborister har varit ledsna över.


 12. Karin Nilsson skriver: 3 april, 2013

  Hur vet SD att det var Estelles första steg? På alla bilder jag sett håller hon dessutom alltid i någon.


 13. Inkan skriver: 3 april, 2013

  #4 pia

  Jag instämmer i din kommentar som du skrivit.


 14. Inkan skriver: 3 april, 2013

  #1.

  Jag längtar efter att få se lilla Estelle tulta omkring. Hon är ju så otroligt söt med härlig utstrålning.
  På 1-årsdagen hade det kommit väl till pass. Känns lite snopigt. Anser att vid speciella tillfällen borde Victoria och Daniel bjuda till mera.


 15. My skriver: 4 april, 2013

  1# Vi har heller inte fått se något av Haga slott, inte ens från den representativa delen. Inget annat kronprinspar som bjuder så lite på sig själva. Vi har ett väldigt stelt och distanserat kungahus jämfört med de flesta andra monarkier…


 16. Kristiina från Turku skriver: 4 april, 2013

  15, Estelles två julbilder var ju tagna på Haga slott, och de nio födelsedagsbilder också.
  Här är rörliga bilder av Estelle, hon viftar med svenska flaggan.
  http://www.expressen.se/sport/langdskidor/victoria-och-estelle-pa-vm-for-att-stotta-kalla/
  http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article16316399.ab
  Hur kan man säga att Victoria och Daniel bjuder lite på sig själva, när de tar Estelle med dem till offentliga evenemang där alla kan se henne.
  Jag är säker på att vi kommer att se Estelle promenera på Solliden på Victorias födelsedag


 17. Sthlm skriver: 4 april, 2013

  Bör vi inte lugna ner oss då det gäller att berömma kronprinsessans enkelhet. Kronprinsessparet har väl visat att de inte har något emot att leva i lyx och flärd de också. När ska vi få titta in i det vackra Hagaslottet. Snart ska väl lyxbygget på Öland komma igång.


 18. PBoo skriver: 4 april, 2013

  # 4 pia

  Hur ofta och mycket har KP Victoria intresserat sig för och besökt sitt hertigdöme?! Inte mer än P Madeleine! Men det är klart, ditt inlägg är förutsägbart, då fortfarande i princip allt som KP Victoria gör hyllas medan fortfarande i princip det motsatta gäller för P Madeleine! Men roligt nog finns det personer här som genom åren i USA och hennes arbete som projektledare vid Childhood och de intervjuer som varit relaterade till hennes arbete har givit ett oerhört professionellt, empatiskt o engagerande intryck, som fått även de mest kritiska att ändra sin syn. Människor är olika, P Madeleine är bra/kompetent i relation till sin konkreta profession.


 19. Kristiina från Turku skriver: 4 april, 2013

  Enligt spanska pressen, Victoria och Daniel återvände hem två dagar tidigare eftersom det fanns fotografer / paparazzis från sju byråer efter dem. Fotograferna var där eftersom de hade fått veta att prinsessan Maxima skulle vara där. Victoria och Daniel hade valt platsen eftersom det är bara 450 invånare i den lilla byn. Fotograferna berättade att familjen levde ett mycket lugnt liv, stod upp vid sju på morgonen. Fotograferna var ledsna att Victoria och Daniel inte als gått till stranden. Endast en dag de sågs vid minigolfbana. En lokal från byn sade att det var overkligt att se de kungliga, fotograferna, livvakter och poliser i deras by.
  Bilder av Victoria och Daniel i simdräktar hade naturligtvis varit mycket värdefulla för fotograferna.
  http://www.vanitatis.com/casas-reales/2013/04/02/victoria-de-suecia-abandona-espana-agobiada-por-los-paparazzi-23670/


 20. Anna skriver: 4 april, 2013

  #9 Mara

  Kronprinsessan har inte opererat näsan!
  Men det har Letizia av Spanien gjort.
  Och drottning Silvia.


 21. Grace skriver: 4 april, 2013

  B: min kommentar låg på allmän nivå. Undrade bara, och undrar fortfarande, varför det är så viktigt för många att skriva negativt om små barn eller deras utseende. Kan man inte bara hålla tyst och respektera dessa barn precis som man respekterar, eller borde respektera, alla människor? Dom kan ju inget göra åt det att dom är tvungna att vara i rampljuset. Om man visade lite mera respekt för andra människor vore världen ju en trevligare plats. Kan knappast tänka mig att vi gärna skulle höra otrevligheter om oss själva eller våra barn av främmande människor.


 22. Grace skriver: 4 april, 2013

  Kristiina: har inte läst om Victorias och Daniels val av resemål, men undrar lite varför man väljer en liten by för att få vara i fred. Små platser är ofta värre än större vad gäller skvaller, nyheter sprider som löpeld och man upptäckar genast om det finns berömda gäster. Jag är en vanlig döende, men när jag besökt mina vänner i utlandet i små byar talade hela byn om mitt besök… Det var så ovanligt att det fanns utländska gäster. Är man berömd är det säkert ännu värre, särskild om man är någon som går att känna igen från bilderna.


 23. PBoo skriver: 4 april, 2013

  # 22 Grace

  Som skrivits trodde paparazzi att KP och blivande D Maxima skulle vara där och därmed fanns det så många fotografer o journalister. Kanske har KP-paret valt en liten plats just för att risken för paparazzi där normalt är mindre än på kändis-ställen. Kanske vill KP-paret själva och att deras dotter ska få uppleva ett så “vanligt” liv som möjligt, att inte alltid tvingas hänga på kändis-ställen med gated communities. Och för den delen, om de åker på kändis-ställen, då anklagas de ju för att leva lyxliv! Så vad de än väljer och gör så anklagas de för något! Bättre att paparazzi anklagas!


 24. Vera L skriver: 4 april, 2013

  jag är förvånad över Victorias och Daniel Westlings eviga semesterresor. Det är ju inte bara den lilla familjen, som reser, utan de har hela sitt entourage med sig, säpovakter, barnsköterska-or, läkare och kock. Och allt detta skall betals. Av vem? Jag förstår, att de vill ha omväxling, men det vore klädsamt, om någon i familjen arbetade, Daniel borde väl kunna ha någon anställning, så betungande kan det inte vara att bara gå omkring som kronprinsessgemål.


 25. Hilde skriver: 4 april, 2013

  Moder Svea
  Estelle er det kongelige barnet som vi har fått se mest bilder av under det første leveåret.
  Rørliga bilder fikk vi til dåpen, på kronprinsessens fødselsdag, til jul og nå sist i Val di Fiemme.
  Men du mener kanskje at foreldrene skulle filmet sin datter når hun triller en ball på gulvet eller spiser frokost?


 26. Karin Nilsson skriver: 4 april, 2013

  PBoo, man kan nog leva lyxliv på små orter också. Knappast bodde Victoria med familj i turistklass på sin semester.
  # 20, hur vet du vem av dem som har opererat näsan eller inte? Har de meddelat det till dig?


 27. hilde skriver: 4 april, 2013

  My #15
  Hvilke kongehus jamfør du med da?
  Det er ikke mitt inntrykk av kronprinsesseparet.
  Barna i de andre kongehusene er eldre og kan tas med på sirkus, konserter, fotballkamper og på endel jobboppdrag. Det kan ikke Estelle ennå, så naturlig at det ikke er så mange rørliga bilder på henne.
  Leste i tidningen at de for bare noen uker siden hadde invigningsparty og visning av Haga for regjeringen, riksdagen bl.a
  Det tar lang tid å renovere et helt slott så at vi ikke har fått se bilder betyr jo bare at det ikke er helt ferdig.


 28. PBoo skriver: 5 april, 2013

  # 24 Vera L

  Inga andra gifta med blivande regent har något arbete vid sidan av – varför skulle då P Daniel ha det? P Daniel har haft eget yrke under flera år o försörjt sig själv, han har därmed bra o gedigen kunskap med sig in i sin roll som prinsgemål till blivande regent – denna kunskap o erfarenhet har han visat prov på flertalet gånger när han gör olika besök – både inom företag o entreprenörskap samt hälsa/frisk/sjukvård. Hälsa/frisk/sjukvårds-frågor brukar ingifta kvinnor vara engagerade i, men utan den konkreta kunskapen som P Daniel har utifrån tidigare yrke. Företagsfrågor har för låg status i Sverige, behövs ändras. P Daniel gör nytta!


 29. PBoo skriver: 5 april, 2013

  # 26 Karin Nilsson

  Visst – men går väl knappast att jämföra små orter med de lyxställen med typ av gated communities som jag skrev om?!


 30. Sofie skriver: 24 april, 2013

  Vet någon vad som menas med att Monacos furstehus skämde ut sig på sjukhus? (som ska avhandlas i samma nr)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar