Nytt tillskott i kungafamiljen - prinsessan Christina har fått ett nytt barnbarn

Barnafödslarna duggar tätt i familjen Magnuson. I dagarna blev prinsessan Christina och Tord Magnuson farföräldrar för andra gången på två månader.

De lyckliga föräldrarna är självklart sonen Oscar Magnuson och hans fru Emma och den tionde februari föddes deras lilla son som ännu inte fått något namn. När Svensk Damtidning når lyckliga farfar Tord Magnuson är babyn tre dagar gammal och Tord har hunnit träffa ögonstenen en gång.

– Han är jättefin, självklart. Vi känner en stor stolthet över vårt barnbarn och även glädje för de unga föräldrarna, säger han.

Nu hörs det alltså ljuvt babyskrik från Emma och Oscars våning på Slottsbacken, och lyckan är total. Det var snart två år sedan Oscar och Emma gifte sig i den kullerstensmysiga staden Vence på Franska Rivieran, samma stad där prinsessan Christina och Tord Magnuson äger ett sommarhus. Och sedan dess har många lyckliga nyheter mött familjen Magnuson. Sonen Gustaf friade till sin Vicky Andrén den 22 juli 2012 och för två månader sedan blev Victor Magnuson och sambon Frida Bergström föräldrar till en liten Edmund. Det är lätt att förstå att Magnuson-brödernas jämngamla söner kommer att ha väldigt roligt tillsammans i framtiden!

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures