Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Nytt tufft utspel av Meghans pappa

13 aug, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Det verkar inte precis som Thomas Markle tänker sluta att tala ut i pressen, även om Meghans pappa säger att han nu ska lämna Mexiko för en hemlig ort. I helgen kom hans senaste utspel...
Annons

Stackars Meghan och Harry, pappa Thomas Markle fortsätter att genera hertiginnan i media. Prins Harry sa enligt pappan vid ett tillfälle till honom via telefon: “tala inte med pressen, de kommer att äta dig levande”. Och det är precis vad som händer just nu. Som bekant har ju Harry själv fått uppleva hur media skapade en cirkus kring hans pappa prins Charles och mamma prinsessan Dianas kraschade äktenskap, en jakt på nyheter som slutade med hennes död i en tunnel i Paris.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Thomas Markle säger nu i sin senaste, men tyvärr knappast sista, intervju med The Sun att han nu är på väg att lämna Mexiko och att han inte räknar med att träffa Meghan igen.

– Men det är ok, jag önskar henne all lycka i världen och hoppas att hon får det bra. Jag har sagt allt vad jag ville säga; det enda jag vill ha är en relation med min dotter.

I intervjun berättar Meghans pappa att han också la på luren under ett samtal med prins Harry. Detta var när Thomas Markle låg på sjukhus efter hjärtattacken, precis innan bröllopet.

Annons

– De ville skälla på mig för de arrangerade paparazzibilderna jag ställt upp på, men jag låg ju i min sjuksäng. Prinsen sa “det är just därför man inte ska prata med pressen”, så jag kände mig lite irriterad och slängde luren i örat på prins Harry. Kanske vore det bättre om jag var död så ni kan gråta lite, berättar han under senaste intervjun.

Hertiginnan Meghan

Helt uppenbart är det i alla fall att Thomas inte förstår att ju fler gånger han baktalar sin egen dotter desto mindre chans är det att hon vill tala med honom. Källor nära hovet säger i andra tidningar att hertiginnan Meghan självklart tagit mycket illa vid sig efter alla intervjuer han gjort i tv och tidningar, och att hon just nu inte orkar vare sig prata med sin pappa och än mindre träffa honom.

Annons

Se en video om pappan Thomas Markle här!

Thomas påpekar också bittert att han inte heller har fått något födelsedagskort från Meghan men att han i alla fall skickat två kort till Meghan på hennes födelsedag häromveckan.

Hela världen verkar nu följa dramat som aldrig ser ut att ta slut, mellan Meghan och hennes pappas olika tv-inslag. Vi har också fått reda på att Meghans mamma verkar vara på väg att flytta till Storbritannien. Det kan säkert vara en bra idé att ha mamma Doria Ragland i närheten, när det stormar så kring hertiginnans pappa.

Annons

Men det är inte bara Thomas Markle som talar ut i pressen, utan även halvsystern Samantha Markle. Hon säger via sin twitter att Meghan är både “elak och omänsklig” för att hon inte vill kontakta sin pappa.

– Om du behandlar sin pappa så här så kommer hon göra samma sak med Harry senare, menar Samantha.

Även halvbrodern Thomas Jr uttrycker samma gnäll i tidningen The Mirror. “Det verkar som Meghan nu har fått blått kungligt blod i sina ådror” säger han i tidningen och påstår även att hon har förstört deras familj.

Annons

Vi kan bara hoppas att varken prins Harry eller Meghan läser allt som står i tidningarna eller lyssnar på tv.

Här kan ni se en tidigare intervju med Meghans pappa:

Foto IBL

Annons