Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Obamas utmaning till prins Harry - se filmen

02 maj, 2016, 12:00 
Ellen Myrgård Lindén
Snart drar Invictus spelen, i Orlando, igång. Och Harry reser till USA. Se president Obamas roliga hälsning till prinsen.
Annons
harry obama ste

Att människor utmanar varandra via sociala medier händer ofta. Men att utmaningarna sker mellan kungligheter och presidentpar är mindre vanligt. Därför kom Michelle och Barack Obamas senaste tweet – riktad till prins Harry – som en överraskning. Meddelandet handlar om Invictus spelen i Orlando som drar igång om mindre än en vecka. En tävling för skadade soldater som prins Harry var med och grundade. Tweeten grundar sig i att Harry uppmanade presidentparet att vara med och tävla under Invictus spelen i London, 2014. Och nu får han lite skämtsamt tillbaka.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Var försiktig med vad du önskar”, säger presidentparet i videon samtidigt som Harry sneglar på farmor Elizabeth. “Oh really”, kontrar sedan drottningen som knappast verkar skrämd över utmaningen.

Harry anländer till Orlando den 5 maj. Prinsen kommer att närvara för att stötta det brittiska landslaget och, om man antar utmaningen, tävla själv.

Se den omtalade filmen när Harry och Elizabeth tittar på filmen från Obamas:

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons