Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Besked från hovet – efter separationsryktet: Charlene och Albert fortsatt isär

25 jun, 2021, 10:00 
Furstinnan Charlene Furst Albert Barnen
Hovet i Monaco krishanterar – och går ut med en officiell kommuniké om Charlenes frånvaro: Hon är nyopererad och kan inte resa hem.
Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

Furstinnan Charlene, 43, har inte setts i Monaco sedan i slutet av januari. Hon är sjukskriven och befinner sig i Sydafrika. Hemma i Monaco har furst Albert, 63, ensam ansvaret för de sexåriga tvillingarna Jacques och Gabriella.

Ryktena om en separation har nu blivit allt mer intensiva – samtidigt som Alberts och Charlenes tioåriga bröllopsdag närmar sig i nästa vecka. Ett faktum som har tvingat hovet att krishantera.

Furstinnan Charlenes nya frisyr Rakat av håret
Livskris? Charlenes långa vistelse i Sydafrika – och hennes nya utmanande look med delvis rakad skalle – har fått många att undra.

Hovet uppger nu att Charlenes öron-näsa-hals-infektion är mycket komplicerad och att hon därför inte kan flyga. Hon behöver genomgå flera olika behandlingar – och hon opererades så sent som i onsdags.

Annons

Och själv går Charlene ut med en officiell presskommuniké, där hon slår fast att det är med sorg som hon inte kommer kunna återvända till Monaco för att fira bröllopsdagen.

– Det här blir första gången som jag inte är med min man på vår bröllopsdag i juli, och det är jobbigt och gör mig ledsen.

Furst Albert och furstinnan Charlene av Monaco
Furstinnan Charlene lämnade Monaco mitt under pandemin, när behovet av stöd var som störst, och det har väckt reaktioner.

Charlene fortsätter:

– Albert och jag har dock inget annat val än att följa det medicinska teamets instruktioner, även om det är extremt svårt. Han har varit det mest otroliga stöd för mig.

Annons

I pressmeddelandet beskriver Charlene också hur mycket hon saknar barnen.

Furstinnan Charlene Officiella fotot med familjen Prins Jacques Prinsessan Gabriella
Den senaste officiella bilden på Charlene med sina barn. Furst Albert och barnen var i Sydafrika och hälsade på henne i början av juni, och väntas åka tillbaka.

– Jag pratar med Albert och barnen varje dag och det hjälper mig att hålla modet uppe. Det var speciellt att de kunde besöka mig i Sydafrika, och det var helt underbart att få träffa dem. Jag ser så mycket fram emot att vi kan återförenas.

Furst Albert och Charlene firar tio år som gifta

Men bröllopsdagen kommer Charlene och Albert alltså att fira på skilda håll – samtidigt som hovet enligt Hello Magazine kommer att uppmärksamma jubileet med tio videoklipp från deras tio år som gifta.

Annons

Man sjösätter också ett speciellt Instagramkonto och en ny Youtube-sida. Och igår la furstinnan Charlene ut ett videoklipp på sina stories, med texten: ”Grattis på bröllopsdagen Albert”, följt av ett hjärta.

Charlenes kärlekshälsning till Albert.
Charlenes offentliga kärlekshälsning till sin man.

Foto: TT, Instagram, Palais Princier.

Annons