Ögonblicket mellan Estelle och prins Daniel fångat på bild – visar den fina relationen

Bilderna visar den fina relationen mellan prins Daniel och prinsessan Estelle.

Slå på ljud

Det var stor fest och glädje förra veckan när det var dags för Victoriadagen att gå av stapeln, solen sken och Öland visade sig från sin allra vackraste sida. Kronprinsessan och kungafamiljen slog sig ned för att njuta av konserten som anordnas i Borgholms slottsruin.

Men det blev firande i dagarna två för Victoria och familjen, då kungen bjudit in Carola att hålla sommarkonsert på Solliden.

Den som inledde sommarens konserter var Peter Jöback, därefter var det Lena Philipssons tur. Även då har kungligheterna synts till, men då har det också varit flera som har saknats.

Estelle diggade loss till Carola

På plats under Carolas kväll kunde vi bland annat se kungen, drottningen, kronprinsessan Victoria, prins Daniel och deras dotter Estelle, samt prins Carl Philip och prinsessan Sofia med deras senaste tillskot i familjen – prins Julian.

Någon som verkligen uppskattade kvällens konsert var prinsessan Estelle! När Carola spelade en av sina hitlåtar, "Hey Mickey", ställde sig Estelle upp och började dansa – det verkar som att prinsessan kanske har en favoritlåt av artisten.

Prins Daniel vill skoja lite.

Karin Trnblom/TT

Stämningen spred sig och pappa Daniel kunde inte låta bli att busa lite med prinsessan! När hon stod och diggade till musiken skojade han till det genom att i smyg slå på hennes ballong. När Estelle märker vad som pågår vänder sig om och ger sin pappa en blick som helt klart är typiskt för en 9-åring som börjar tycka att föräldrarna är lite, lite jobbiga. Men allt är för ett gott skratt i slutändan!

Victoria lägger också märke till Daniels skojande!

BYRMO CAROLINA/Aftonbladet