Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ögonvittnen berättar! Så är det när Madeleine träffar exet Jonas – 12 år efter uppbrottet

15 apr, 2022, 16:00 
https://image.svenskdam.se/image-7019163?imageId=7019163&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Ola Brising
Prinsessan Madeleine Jonas Bergström
Innan hon gifte sig med Chris O´Neill var prinsessan Madeleine förlovad med Jonas Bergström. Så här ser relationen mellan exen ut i dag!
Annons
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!Brand logo
Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!

Prinsessan Madeleine, 39, var under större delen av 00-talet tillsammans med Jonas Bergström, 43. De förlovade sig 2009, men bröllopet blev aldrig av eftersom Jonas var otrogen mot prinsessan med en norsk kvinna vid namn Tora Uppstrøm Berg. Norskan gick 2010 ut i media och pratade om sin fling med Jonas.

”De har kommit fram till att det bästa för dem är att de går vidare på var sitt håll”, skrev Kungahuset i ett kort pressmeddelande om prinsessans uppbrott från fästmannen.

Det här händer när Madeleine träffar Jonas – 12 år efter uppbrottet

Madeleine flydde därefter hjärtekrossad till New York där hon träffade sin nya kärlek Chris O´Neill, 47. Prinsessan gifte sig med Chris 2013 i en ståtlig tv-sänd ceremoni i Slottskyrkan i Stockholm och bara en månad senare gifte sig Jonas med hennes gamla barndomsvän Stephanie af Klercker, 38.

Annons

Åren som följde på de forna barndomsvännernas respektive bröllop så har Jonas och Stephanie precis som Madeleine och Chris fått tre barn tillsammans. Och det går riktigt bra för dem. Jonas har idag en högt uppsatt position i advokatfirman Vinge där han chefar för företagsförvärv och gör stora komplicerade affärer i för många miljarder. Stephanie driver det framgångsrika företaget Soft Goat vilket gör exklusiva kashmirkläder och med sina tre barn Katinka, 8, Sebastian, 4, och Wilhelm, 1, bor makarna i en trevåningsvilla på 285 kvadratmeter med sjöutsikt på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Men hur är då prinsessans relation till ex-fästmannen idag? Trots att de delar en historia ihop så har de ingen direktkontakt längre. Däremot träffades någongång ibland på fester som gemensamma vänner anordnar.

Ögonvittnen som befunnit sig på samma tillställningar som Madeleine och Jonas vittnar dock om att de inte umgås särskilt mycket under sådana kvällar. De hälsar artigt på varandra men mycket mer än så är det inte.

Foto: TT

Annons