Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ojojoj, det hade kunnat bli en katastrof...

12 okt, 2015, 10:53 
Agneta Nisbeth
Annons
andrea-brodin-ste

I sin blogg avslöjar prinsessväninnan Andrea Brodin hur hon nästan valde exakt en likadan klänning som en av dopets huvudpersoner.

En av dopets absolut mest välklädda gäster var Andrea Brodin, kungabarnens nära vän sedan barndomen. Efter dopet berättade hon på sin blogg om sitt klädval. Dessutom avslöjade hon att det var nära att hon och prinsessan Sofia bar exakt likadana klänningar – från Gucci.

– Jag var på vippen att bära en exakt likadan klänning som Sofia, men valde att ha den i fredags på födelsedagsfesten istället. Hade varit jobbigt med en klädkrock…, skriver Andrea i sin blogg.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
andrea-brodin-ste

När det väl var dags för söndagens dop valde Andrea en puderrosa spetsklänning.

– Istället blev det den här söta spetsklänningen från Day Birger et Mikkelsen. Tycker detaljerna är så fina, med spetskanten längst ner på kjol och ärmar, och draperingen runt halsen. Skor från Ralph Lauren, väska från Quidam och faun från Dry Lake. Vackra örhängen från Kreuger Jewellery såklart!

sofia-ste

Så här såg prinsessan Sofia ut på dopet.

Annons
sofia

Också barnen Diana och Ivar hade fått lite nytt.

– Barnen hade beprövade kort på sig men hade fått nya skor, Ivars från Zara och Dianas från Heelow.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons