Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända bilden på Estelle och Oscar – avslöjar detaljen

27 dec, 2020, 20:30 
estelle oscar
Prinsessan Estelle och prins Oscar spenderade julaftonsmorgonen på en ambulansstation.
Annons
Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!Brand logo
Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!

De flesta spenderar julafton med att kolla på Kalle Anka och äta julgodis, men det nöjer sig inte kronprinsessfamiljen med. De gav sig istället iväg till ambulansstationen City i Stockholm och gav personalen sina tack och överlämnade julklappar.

”Kronprinsessfamiljen överlämnade pepparkakor, mandariner och honung från egna bikupor. Prins Oscar berättade hur han själv hade varit med och slungat honungen.” skriver ASAIB, Ambulanssjukvården i Stockholm AB, på sitt Instagramkonto.

”På julaftons förmiddag fick ambulansstationen City besök av Kronprinsessan Victoria och hennes familj. De kom för att önska god jul och tacka personalen för det viktiga arbete som AISABs medarbetare, och all blåljuspersonal i Sverige, utför varje dag, året runt.Det var ett besök i en annorlunda tid. Kronprinsessparet, som är mycket pålästa om verksamheten, ställde många frågor och tackade särskilt för alla extra insatser som pandemin kräver.” skriver de även.

Annons

Estelle fick till och med chansen att sätta sig bakom ratten på en ambulansbil, något många barn bara kan drömma om!

kronprinsessan victoria
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besöker Solna ambulansstation i augusti.

Kronprinsessan Victoria stöttar sjukvårdspersonalens arbete

Inte ens på självaste julaftonsmorgon tar arbetet som kungligheter slut för Victoria och Daniel! Den här gånge hade de även med sig prinsessan Estelle och prins Oscar, men det är inte första gången i år som Victoria och Daniel besökte en ambulansstation. Så sent som i augusti var de i Solna och fick lära sig mer om personalens jobb nu under coronatider.

– Vi kände att det var väldigt angeläget att få komma hit för att få lära oss mer om de månader som vi har bakom oss. Men också för att få framföra vårt varma tack – och uttrycka vår stora beundran. Ambulanssjukvården har haft en otroligt viktig roll under det här extrema läget, sa kronprinsessan Victoria då.

Annons