Okända bilden på Ewa Westling i blont hår – så har du aldrig sett henne förut!

23 aug, 2022, 09:30 
Ewa Westling och Olle Westling

Ewa Westling var en gång i tiden blondin!

Annons
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!

Familjen Westling var en helt vanlig familj från Ockelbo – men i februari 2009 förändrades allt då sonen Daniel förlovade sig med kronprinsessan Victoria. Den okända sonen hade blivit en välkänd prins.

För föräldrarna Ewa och Olle Westling blev det garanterat en stor omställning. Ett anonymt liv byttes ut mot ett rampljus som få får chansen att stråla sig i.

Det kan vara svårt att föreställa sig hur Ewa och Olle levde sina liv innan kungafamiljen kom in i bilden, men det finns bilder som avslöjar att det såg helt annorlunda ut.

Okända bilden på Ewa Westling – går inte att känna igen

Förr i tiden såg också Ewa Westling helt annorlunda ut – och en gång i tiden var hon en blekt blondin! När hon och maken Olle gifte sig i Hanebo kyrka i Kilafors var det med en helt annan hårfärg än vad vi är vana att se henne i.

Annons

På bröllopsfotot, som togs den 14 maj 1967, kan man se Ewa Westling stå med en tjock blond sprayad lugg och en liten prinsesskrona som balanserar försiktigt på huvudet.

En 23 år gammal Ewa bytte flicknamnet Westring mot Westling och en 22 år gammal Olle fick sin älskade hustru. Efter bröllopet bjöds det upp till fest och sedan den dagen har kärleksparet från Ockelbo aldrig blickat tillbaka.

Ewa Westling och Olle Westling
Ewa Westling hade en period då hon var blond. Här är hon och Olle Westling på bröllopsfotot från 1967.

Familjen Westlings chock när prins Daniel visade upp kärleken

I en SVT-dokumentär från 2010, som handlar om prins Daniel och hans familj, berättar Olle Westling hur han på mitten av 60-talet uppvaktade henne på jobbet.

Ewa Westling jobbade på posten i Kilafors och Olle blev störtkär. I dag har de varit gifta i hela 55 år! Att deras son skulle komma att gifta sig med kronprinsessan Victoria trodde de aldrig.

Annons

– Vi blev väldigt glada den dagen Daniel berättade att han träffat en flicka, som han ville ta med hem. Men att det var just den flickan visste vi inte, sa Olle Westling under sitt tal på Victorias och Daniels bröllop 2010.

Ewa och Olle Westling
Ewa Westling och Olle Westling har i dag varit gifta i 55 år.

Foto: TT

Annons