Okända bilden på Victoria – mitt i surfparadiset

kronprinsessan victoria surfar med ernst billgren

Victoria har en oanad talang. Hon kan surfa! På en, tidigare okänd, bild står kronprinsessan i full surfmundering – med E-Type och Ernst Billgren!

Victoria älskar att vara ute i naturen och när hon kan kombinera den friska luften med någon form av fysiskt aktivitet mår hon som bäst. Men att vår svenska kronprinsessa har tagit dykcertifikat är det nog få som känner till!

En, tidigare okänd, bild på Victoria visades nyss i SVT. Bilden föreställer bland andra Victoria, artisten Martin “E-Type” Eriksson, väninnan Caroline Nilsson (tidigare Kreuger) och konstnären Ernst Billgren. Fotot dök upp i programmet Äkta Billgrens. Det var när dottern Elsa, som är influencer och bloggare på ELLE, berättar att familjemedlemmarna umgås i väldigt olika kretsar.

Victoria har tagit dykcertifikat med Ernst Billgren

“Pappa har till exempel tagit dykcertifikat med kronprinsessan Victoria. Och en jul låg Olle Ljungström och sov på vår sova när vi andra öppnade julklappar.”, säger hon som exempel.

kronprinsessan victoria surfar med ernst billgren

Var sällskapet befinner sig och vilket år dykcertifikatet togs får vi inte reda på i programmet. Men E-Type, som är en god vän till Ernst Billgren, uppträdde på Victoriadagen 2001 så någongång runt millenieskiftet får vi anta att bilden knäpptes. Oavsett vad så är det roligt att se kronprinsessan i en helt ny situation.

Foto: TT