Okända kopplingen till Madeleine i Beatrice bild

Förlovningsbilderna på prinsessan madeleine, prinsessan Beatrice och hertiginnan Catherine.

Prinsessor är som alla andra, ser de något de gillar så hakar de på. Kolla bara här: Madeleine, Kate och Beatrice – tre kungliga copycats!

Kungliga förlovningsbilder – oj det är en kategori för sig. Och det är en enda, mycket speciell pose som gäller. Kolla bara på våra bilder här:

Den kungliga fästmön håller vänsterhanden någonstans på sin fästmans arm eller axel. Medan han lägger en beskyddande arm runt hennes liv. Och allt detta handlar förstås om en enda sak: Att visa upp Ringen. Dessutom finns det faktiskt en väldigt rolig koppling till prinsessan Madeleine!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill nyförlovade hösten 2012.

Madeleine och Chris O’Neill hösten 2012.

När Chris hade friat, den där oktoberdagen 2012, anlitade hon en internationell stjärnfotograf, fransmannen Patrick Demarchelier, och han hade koll. Eller så var det de nyförlovade som visste hur slipstenen skulle dras. Resultat, den här fina svartvita bilden, fick i alla fall oss här på redaktionen att jubla.

Prinsessan Madeleines förlovningsbild, tagen av modefotografen Patrick Demarchelier.

Visst får man lite Vogue-vibbar av prinsessan Madeleines förlovningsbild?

Men det var faktiskt Kate, eller hertiginnan Catherine som hon heter i officiella sammanhang, som var först. Så här såg hennes och prins Williams bild ut:

Kate Middleton och prins William hösten 2010.

Kate och William hösten 2010.

Exakt samma komposition som prinsessan Madeleine körde två år senare.

Och idag fick denna charmiga kungliga fotosvit alltså en värdig uppföljare, när drottning Elizabeths barnbarn, 31-åriga prinsessan Beatrice, kastade sig i sin darling Edos famn och lät lillasyster Eugenie knäppa förlovningsbilden.

Prinsessan Beatrice och Edoardo Mapelli Pozzi.

Beatrice och Edo.

Prinsessornas förlovningsbilder

Prinsessan Beatrice är dock lite mer wild and crazy, jämfört med Madeleine och Kate. Men den tunga briljantringen som hennes fästman Edo har designat tillsammans med den brittiska juveleraren Shaun Leane, glimmar precis som den ska: 3.5 carat gnistrande lyx.

Till sist en bonusbild, för vi får ju inte glömma Meghan och Harry, som dock körde på en egen, lite hetare variant av förlovningsposen:

Förlovningsbilderna på prins Harry och Meghan Markle.

Meghan gick sin egen väg – även med förlovningsbilderna.

En bild som nästan fick britterna att sätta teet i vrångstrupen…

Foto: Patrick Demarchelier/Kungl. Hovstaterna, Ewa-Marie Rundquist/Kungl. Hovstaterna, TT, Instagram.