Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända sparriskvinnan träder fram: Charles abdikerar

21 sep, 2022, 09:30 
Kung Charles och Mystic Veg

Sparrisarna pekar på kung Charles avgång.

Annons
Länge leve kung Charles III! Första orden till nationenBrand logo
Länge leve kung Charles III! Första orden till nationen

Kung Charles avgår inom ett år. Det slår spådamen Jemima Packington, även kallad ”Mystic Veg”, fast efter att ha kastat upp ett gäng sparris i luften och sett hur de landat på marken.

Hon är världens kändaste och enda ”asparamancer”. Med hjälp av sparrisarna har hon lyckats förutspå brexit, prins Harrys och Meghans sorti från kungahuset och prins Philips död.

I samband med drottning Elizabeths död gjorde hon en ny sparrisspådom och kunde se att det kommer hända rejäla förändringar inom det brittiska kungahuset inom kort.

Annons
Mystic Veg
Här kastar Mystic Veg sina sparrisar.

Sparris: ”Anne blir hertiginna av Edinburgh”

Sparrisarna på bordet bildade bland annat bokstäverna ”A” och ”E”. Bokstäverna pekade mot varandra och ”Mystic veg” såg det som ett tecken på att något kommer hända prinsessan Anne.

Utifrån detta tolkade jag det som att prinsessan Anne gjordes till hertiginna av Edinburgh, vilket skulle vara en underbar hyllning till hennes far som hon stod väldigt nära, säger ”Mystic Veg” till Express.

Mystic Veg
Mystic Vegs sparrisar har haft rätt flera gånger.
Annons

Det händer när Charles abdikerar – enligt sparrisen

De spjutformade grönsakerna tyder också på att kung Charles kommer ta abdikera och utse William till regent. Enligt ”Mystic Veg” handlar det om åldersskäl.

Prins William kommer att ta över många av kungens plikter och jag förutspår att detta kommer att hända snart, inom de närmaste 12 månaderna.

Det ska förtydligas att sparrisarna inte prickat rätt alla gånger. ”Mystic Veg” har bland annat haft fel när hon förutspått presidentvalet i USA och två kungliga skilsmässor i Storbritannien.

Kung Charles
Kung Charles.

Foto: TT/SWNS

Annons