Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända tragedin bakom härliga bilderna på Victoria och Daniel

30 nov, 2023, 07:00 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte en populär pub i Storbritannien under torsdagen. Nu visar det sig att puben har ett hemskt förflutet.

Annons
Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”Brand logo
Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel befinner sig just nu i Storbritannien, där de i dagarna kommer återförenas med vännerna prins William och prinsessan Kate.

Under torsdagen kommer de två kungliga paren gå och se den världsberömda artisten Cher uppträda vid den årliga kungliga konserten i Royal Albert Hall i London.

Även svenska stjärnan Zara Larsson kommer uppträda under kvällen, vilket förstås blir fantastiskt för Victoria och Daniel att se!

Annons
Fr v kronprinsessan Victoria, prins William, hertig av Cambridge, Catherine, hertiginnan av Cambridge, och prins Daniel, kommer gåendes till Stortorget i Gamla stan, på väg till Nobelmuseet. Hertigparet är på ett tre dagar långt officiellt besök i Sverige.
Victoria och Daniel kommer återförenas med William och Kate i London!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på besök i Storbritannien

Under onsdagen besökte kronprinsessparet puben The Three Blackbirds som ligger i den lilla byn Woodditton.

Puben är verkligen har verkligen ett klassiskt brittiskt tema och Victoria och Daniel såg ut att ha det mycket trevligt under besöket där.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria under ett lunchmöte på puben The Three Blackbirds i Woodditton. Till höger John Mills.
Daniel och Victoria besökte en populär brittisk pub!

Vi fick till och med se kungligheterna njuta av lite öl – vilket inte hör till vanligheterna!

Annons
Kronprinsessan Victoria under ett lunchmöte på puben The Three Blackbirds i Woodditton.
Kronprinsessan såg ut att ha en rolig dag!

Okända tragedin bakom härliga bilderna på kronprinsessparet

Ja, The Three Blackbirds verkar onekligen vara ett mycket trevligt ställe. Men faktum är att en tragedi utspelade sig just på denna pub för några år sedan.

Det var närmare bestämt 2018 som puben sorgligt nog brann ner, skriver den brittiska tidningen SuffolkNews. Efter tragedin bestämde man sig för att bygga upp den på nytt.

Två år senare, år 2020, kunde man äntligen slå upp dörrarna till den nybyggda och upprustade puben, till lokalbefolkningens stora glädje.

Annons