Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Olle Westling: Kanske är det en saga men inte en tillfällighet

19 jun, 2010, 23:05 
Agneta Nisbeth
Annons
ollewestling

Olle Westling höll välformulerat och personligt tal till brudparet.
Olle Westling höll ett välformulerat och personligt tal till brudparet.

Olle Westling, prins Daniels pappa, höll ett både vackert och känslofyllt tal till brudparet där han sa sig vara stolt över sonens val i livet.

Annons

Olle Westling påminde om att livet inte alltid är en dans på rosor och att Daniel i unga år fått reda på att han måste genomgå en njurtransplantation. Men han pratade också om hur stark kronprinsessans kärlek är till prins Daniel och hur bra de passar ihop. Under talet berättade han om sin sons vilja att välja egna vägar i livet.

– Daniel, du blev visserligen inget hockeyproffs, men vi är stolta över dig ändå.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria mycket rörd över Olles tal.
Victoria mycket rörd över Olles tal.

Ny flickvän

Han kom också in på glädjen över att Daniel en dag kommit hem och berättat att han bjudit hem sin nya flickvän. Men att han då inte berättade VEM hon var.

– Kanske är det en saga, men det är ingen tillfällighet. Vi bor i ett land där kungen har För Sverige i tiden som valspråk.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Scanpix

Annons