Ombytta roller – experten om Harry och Meghan: ”Skyddar sig”

Harry och Meghan avslöjar allt i den kommande intervjun – se sneakpeak här.

På söndag sänds programmet med Harry och Meghan som intervjuas av Oprah Winfrey och runt om i världen, men framför allt i Storbritannien, sitter folk som på nålar för att få veta vad de har att säga.

Men redan nu har vi fått en teaser från intervjun, där vi får höra några frågor samt ett uttalande från Harry.

”Jag är rädd för att historien ska upprepa sig” säger han i videon och det är svårt att dra någon annan slutsats än den att han pratar om sin mamma, prinsessan Diana.

Meghan däremot säger ingenting i det korta klippet, men en expert på kroppsspråk har analyserat vad paret utstrålar tillsammans och på egen hand.

Experten: ”Ser obekväm ut”

Experten Jodi James säger till The Sun att prins Harry ser spänd och obekväm ut, medan Meghan utstrålar självsäkerhet.

”Hans hand under sin frus hand är som en spänd knytnäve och hans pose med kroppen ser ganska obekväm ut, diagonalt lutande i sin stol och med sina ben korsade vid anklarna.

Meghan och Harry

Meghan och Harry i trailern för intervjun med Oprah Winfrey.

”Hans handpose ser väldigt självbeskyddande ut här. Det han vara en undermedveten täckning eller barriär att han täcker sitt skrev med en hand.”

Meghan däremot tycker Jodi ser mer avspänd och självsäker ut.

”Med en hand som håller om magen och den andra placerad ovanpå Harrys hand på armstödet så verkar hon sända ut en signal och att hon är beskyddande över båda, som om vad som än händer får hon inte riskera någon av deras säkerhet” säger hon om Meghan.