Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oops! De gjorde det igen

18 apr, 2016, 10:36 
Det händer titt som tätt. Det blir inte alltid som kungligheterna tänkt sig. Nu senast var det Kate som var i blåsväder och klänningen flög upp.
Annons
oops-igen

Prins William och Kate är ju som bekant i Indien och där är det varmt, men lite blåsigt. En kastvind tog tag i hertignnans lätta klänning. Hon kanske skulle sno drottning Elizabeths tips. Den brittiska regenten har nämligen ett alldeles lysande råd för alla som vill undvika att ”göra en Marilyn”, det vill säga att råka ut för att kjolen blåser upp. Hon låter sy in små blytyngder i kjolfållen, så den hålls på plats i alla väder.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är inte bara vädret som spelar kungligheterna ett spratt. Vi kan inte låta bli att visa en rad roliga bilder där våra kungligheter hamnar i lite pinsamma situationer.

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

 

 

Annons