Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Operapremiär för kungaparet och politikergäster

10 nov, 2014, 09:56 
Agneta Nisbeth
Annons
silvia-carl-gustaf-ste

Kungaparet slog samman lördagsnöje och representationsarbete i ett när de i helgen närvarade vid premiären av Madama Butterfly på Kungliga Operan i Stockholm.

I vackert vintervitt anlände drottning Silvia med sin kung Carl Gustaf till Kungliga Operan i Stockholm för att fylla sin lördagskväll med senaste uppsättningen av Madama Butterfly, regisserad av Kirsten Harms.

silvia-ste

En glad drottning Silvia, klädd i vitt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men det var inte bara kungaparet som var sugen på opera denna kväll, även kända politikergäster som Filippa Reinfeldt och paret Stefan och Ulla Löfven satt i den fullsatta salongen. Också vännerna Marie Bonnier och Catharina Påhlson Möller var sugna på att följa kärleksdramat mellan löjtnant Pinkerton och Butterfly.

kungaparet-ste

Kungaparet på väg in till föreställningen. Uppsättningen visas live på bio över hela landet den 21 november genom Folkets Hus och Parker.

filippa-reinfeldt-ste-1

Filippa Reinfeldt på operapremiär.

Av Margaretha Gotthardsson

Foto: Stella Piuctures

Se en film bakom scenen på operan här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=CwT6mCdOYa0

Annons