Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Orden från Gabriel – som får alla att smälta

29 sep, 2020, 15:00 
De må vara små men de har charmat alla sedan lång tid tillbaka! Gabriel och Alexander njöt för fullt av tillvaron när de var och hejade på pappa Carl Philip i Porsche Carrera Cup.
Annons

Se Sofia, Gabriel och Alexander heja på Carl PhilipBrand logo
Se Sofia, Gabriel och Alexander heja på Carl Philip

Det finns knappast något gulligare än att få se våra allra minsta kungligheter få mingla bland de vuxna men nu för tiden är det dåligt med den sortens uppdateringar från kungahuset. Därför får vi drömma oss tillbaka till förra året när Sofia och barnen var och hejade på pappa Carl Philip när han tävlade i Porsche Carrera cup.

I det fantastiska klippet från när prins Carl Philip tävlade i Porsche Carrera Cup Scandinavia förra året fick vi se prins Alexander och prins Gabriel skoja omkring. Lilla Gabriel gick för det mesta hand i hand med mamma Sofia, medan Alexander nyfiket vinkade till kamerorna och hälsade på alla som gick förbi. Om man lyssnar noga kan man dessutom höra både Alexander och Gabriel prata!

Gabriel snackar för fullt!

När prinsessan Sofia och prins Gabriel sätter sig bredvid pappa Carl Philips bil utbrister Gabriel “pappas bil!”. Sofia svarar med “jaa, det är pappas bil”. Då tittar Gabriel på en annan bil bakom och säger ännu en gång “pappas bil!”, varpå Sofia säger “nej det här är pappas bil”. Så roligt att få höra Gabriel prata för första gången! Han verkar vara en alldeles underbar liten pojke som ser upp till sin pappa väldigt mycket.

Sedan blir det dags att gå och sätta sig inför tävlingen och Alexander ropar att han vill bära ryggsäcken, men när Sofia försöker hjälpa honom att ta på sig den kommer den klassiska frasen “nej jag kan själv”. Efter lite trixande och lite hjälp från mamma lyckas han till slut knäppa den. Mormor Marie, Gabriel och vovven Siri går i förväg under tiden och när Sofia och Alexander följer efter så säger Sofia “kom får jag hålla din hand” varpå Alexander säger nej och går själv med bestämda steg.

Prins Gabriel
Gabriel och Alexander var med och hejade på pappa Carl Philip när han tävlade!
Annons