Orden om Charlenes tid på kliniken: ”Extremt traumatiskt”

Orden om Charlenes tid på kliniken: ”Extremt traumatiskt”

John Angelillo/UPI/Shutterstock

Det har varit ett hemskt tufft år för furstinnan Charlene, som tvingats vårdas på klinik för sin mentala hälsa.

Charlenes alla frisyrer genom åren!
Slå på ljud

Problemen har hopat sig för furstinnan Charlene under året. Efter att först ha varit iväg från sin familj i flera månader för att genomgå flera tuffa operationer och behandlingar för en öron, näsa, hals-infektion har hon nu återvänt till Europa, men glädjen blev kortvarig.

Charlene var bara hemma i Monaco några få dagar innan hon tvingades uppsöka vård på en klinik, denna gång för sin mentala hälsa, enligt hovet.

Hennes vän och svägerska och talesperson Chantall har berättat vad som egentligen hände nere i Sydafrika.

”Hon har gjort väldigt många ingrepp på kort tid. Hon var under stor press hela tiden. Det var extremt traumatiskt för henne att gå igenom att den smärtan, ingreppen och samtidigt hantera att bli synad av media medan hon var borta från sin familj och sina barn. Hon saknade dem nåt otroligt och det var inte lätt för henne” har Chantall sagt till Page Six.

Charlene inlagd på hemlig klinik efter hemkomsten till Monaco

När Charlene anlände i Monaco mådde hon inte bra, alls. I en intervju med People har Albert berättat om den tuffa situationen.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen.

Läget blev till slut så akut att familjen samlades i en intervention för att få Charlene inlagd, hon insåg dock allvaret själv och gick med på beslutet utan motstånd.

LÄS MER: Albert på fest med annan kvinna – Charlene inlagd på klinik

LÄS MER: Chockbeskedet om Charlene: Flyttad till hemlig ort – borta på obestämd tid

LÄS MER: Furstinnan Charlenes glädje – familjen får ny medlem!