Orden som skakar om kungafamiljen – Meghan berättar sanningen!

Meghan pekas ut som oförskämd i ny bok.

Meghan Markle har blivit ifrågasatt och kritiserad.Nu berättar prins Harrys maka sanningen – från sitt perspektiv.

Meghan Markle och prins Harry la av sig sina kungliga plikter och står nu fria från Buckingham Palace. Detta har gjort dem till Storbritanniens mest omskrivna par – och kanske de allra mest kontroversiella.

Vid ett flertal tillfällen har Meghan och Harry visat att de inte är helt nöjda med vad som skrivs om dem i den brittiska pressen. De har gjort arga uttalanden och i vissa fall gått så långt att de dragit tidningar inför rätta. Nu har de beslutat sig för att ta saken i egna händer.

Meghan Markle berättar allt i ny bok

Meghan gör sig redo för att berätta sanningen.

Meghan gör sig redo för att berätta sanningen.

Enligt Daily Mail har Meghan och Harry samarbetat med två journalister för att sammanställa en bok. Alstret i fråga har titeln: “Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan”.

“I det brittiska slottet väntar man sig att biografin ska måla upp en smickrande bild av paret. Men det finns också oro för att boken kommer att användas för att avslöja Harrys och Meghans spända relation med kungafamiljen och att deras smärtsamma beslut att lämna Storbritannien kommer att lämnas ut med obekväma detaljrikedom”, skriver Daily Mail.

Han får tillgång till paret

En av bokens författare, Omid Scoobie, har vi skrivit om tidigare här på Svensk Dam. Omid har fått sällsynt bra tillgång till Harry och Meghan sedan deras uppbrott från kungahuset. Han har därför kunnat bidra med en unik insyn i parets göranden – vilket lär synas även i boken.

Boken kommer att släppas den 11 augusti, rapporterar Daily Mail.

Tidigare under april skapade Harry och Meghan nya rubriker genom att meddela att de ska genomföra en totalbojkott av fyra av Storbritanniens största tidningar: Daily Mail, The Sun, Daily Express och Daily Mirror.

“Det kommer inte att bli något samarbete eller något gensvar”, skrev Meghan och Harry i ett öppet brev till tidningarnas redaktioner.