Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oro för Kate efter beskedet – nyheten hon inte vill höra: ”Rasande”

05 mar, 2024, 19:00 
Prinsessan Kates morbror ska vara med i dokusåpan ”Big Brother” – något som enligt flera kungliga källor oroar kungafamiljen.
Annons
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opereradBrand logo
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opererad

I mitten av januari genomgick prinsessan Kate en magoperation. Sedan dess har hon inte synts till i det kungliga rampljuset, något som skapat stor oro kring hennes hälsa och bäddat för en rad konspirationsteorier.

TMZ har nu publicerat de första bilderna på Kate. På bilderna sitter hon i en mörk bil tillsammans med sin mamma Carole, samtidigt som hon försöker dölja sitt ansikte med ett par solglasögon.

I samma veva tvingas Kate hantera en nyhet som hon inte tycker är speciellt rolig. Hennes morbror, den skandalomsusade Gary Goldsmith, är nämligen en av deltagarna i kommande ”Celebrity Big Brother”.

Annons
Gary Goldsmith
Gary Goldsmith, morbror till prinsessan Kate, gör sig redo för att äntra Big Brother-huset.James Veysey/Shutterstock

”De är rasande”

Enligt Daily Mail fruktar Kate och familjen att Gary, som beskrivs som familjens svarta får och en frispråkig herre, att han kommer avslöja en rad mindre angenäma hemligheter om kungafamiljen.

Hans intåg i Big Brother-huset är med andra ord ingen rolig nyhet för Kate, som med all sannolikhet inte behöver fler bakslag nu när hon återhämtar sig från den omfattande magoperationen.

– Gary sa att han har blivit tillrättavisad av Kates mamma Carole och hennes pappa Michael. De är rasande över att han ska vara med i "Celebrity Big Brother", säger en källa till The Sun.

”Det är pinsamt”

Oron grundar sig i att Gary Goldsmith tidigare riktat en känga mot prins Harry och Meghan Markle.

Annons

Enligt The Sun ville Gary medverka i realityserien ”I'm A Celebrity” förra året, men fick då avslag på grund av oro för att det skulle kunna bli pinsamt för prins William och Kate.

– Jag tycker att det är pinsamt. Problemet är att han inte alls gillar Harry och Meghan, men några av hans kommentarer kommer att smitta av sig på Kate och hon har det tufft. Hon är inte frisk. Efter en operation är du ganska sårbar och detta kan verkligen skada henne, säger kungaexperten Angela Levin.

Prinsessan Kate och prins William
Prinsessan Kate och prins William ska enligt flera källor inte vara speciellt bekväma med Gary Goldsmiths medverkan i Big Brother.MISC / BACKGRID US / TT

Foto: TT

Annons