Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora oron för Mette-Marit efter sjukdomstiden – nu undrar alla

04 okt, 2022, 18:30 

Kronprinsessan Mette-Marits ovanliga frånvaro har väckt både frågor och oro.

Annons
Kronprinsessan Mette-Marits dödliga sjukdom – så påverkas honBrand logo
Kronprinsessan Mette-Marits dödliga sjukdom – så påverkas hon

Sedan fyra år tillbaka lider kronprinsessan Mette-Marit, 49, av den kroniska diagnosen lungfibros, vilket påverkar hennes dagliga liv.

Detta innebar en stor oro när covid-19 drog in över världen, eftersom kronprinsessan är i riskgrupp.

I slutet av augusti testade Mette-Marit positivt för viruset, men tack vare vaccinet fick hon inga allvarligare symtom, och blev lyckligtvis snabbt frisk igen.

Kronprinsessan Mette-Marits frånvaro skapar oro

Mette-Marit är en av många kungligheter som i flera år har varit aktiv på Instagram, där hon delar med sig av sin vardag – som är mycket mer "vanlig" än vad man kanske kan tro om en kunglighet.

På kronprinsessans Instagram har vi genom åren fått se allt ifrån hyllningar till familjemedlemmar till olika resor och utflykter. Det finns ingen tvekan om att Mette-Marit är väldigt aktiv och älskar friluftslivet!

Annons

Men på senaste tiden har fler och fler följare börjat undra vart kronprinsessan tagit vägen. Det har nämligen gått ett helt år sedan hon uppdaterade sin Instagram.

Det har snart gått ett helt år sedan Mette-Marit uppdaterade Instagram.

Detta är olikt Mette-Marit, som i vanliga fall brukar vara väldigt aktiv på just Instagram.

Kronprinsessan har själv inte uttalat sig om varför hon inte längre publicerar lika mycket i sina sociala medier – men man kan tänka sig att det kanske handlar om att hon har haft fullt upp med annat.

Det är ju mycket som har hänt både i världen och i det norska kungahuset på senaste tiden, så kanske ligger kronprinsessans fokus på andra saker än Instagram.

Mette-Marits comeback efter sjukdomstiden

Men lyckligtvis är det bara just på Instagram som Mette-Marit har varit frånvarande. I verkliga livet har hon istället varit mycket aktiv!

I september har vi sett henne i flera offentliga sammanhang. Förra veckan dök hon bland annat upp vid 10-årsjubileumet av Stella – Norska Röda Korsets kvinnocenter i Oslo.

Kronprinsessan strålade och såg både pigg och frisk ut, vilket är fantastiskt att se.

Så härligt att se att kronprinsessan mår bra!
Annons