Oron för Camillas hälsa - Charles ensam på sin födelsedag

Prins Charles fick spendera födelsedagen ensam i Indien - Camilla stannade hemma då hon lider av en infektion.

Prins Charles fyllde 71 år igår och dagen spenderade han i Indien där han just nu befinner sig på resa för att uppmärksamma klimatförändringarna. Födelsedagen spenderade han ensam, eller i alla fall utan frun Camilla. Hon hade nämligen fått stränga order från sin läkare om att hålla sig hemma då hon just nu lider av en bröstinfektion.

Hennes dåliga hälsotillstånd var också anledningen till att hon inte kunde besöka minnesträdgården Field of Remembrance med prins Harry och Meghan Markle i torsdags, och oron för Camillas hälsa har nu tilltagit som överlag brukar hålla sig frisk med hjälp av yoga och pilates.

– Hertiginnan av Cornwall har blivit tillsagd av sin läkare att ställa in alla uppdrag på grund av en bröstinfektion som stegvist har blivit värre de senaste dagarna, kommenterade en taleskvinna för Clarence House till Express.co.uk.

Camilla tvingades också ställa in en galamiddag på London Library i dagarna på grund av sjukdom, och det finns inget datum för när hertiginnan av Cornwall kan tänkas vara frisk.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: