Oron för Victoria och Daniel efter händelsen på restaurangen: "Vågade inte stirra"

06 nov, 2022, 20:11 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Det måste vara tufft med allas blickar på sig.

Annons
7 underbara ögonblick med Victoria
7 underbara ögonblick med Victoria

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel håller sig så privata de kan när de inte är på officiella uppdrag. Men de är också Sveriges kanske kändaste par, tillsammans med de andra kungligheterna. Och det är därför inte alltid så lätt.

Daniel och Victoria med barnen Estelle och Oscar vill ju likt vilken familj som helst ibland ägna såg åt helt vanliga aktiviteter, så som resor, gå på sportevenemang eller bara gå ut och äta på restaurang.

Men då får de dessvärre räkna med en hel del blickar, något som programledaren Carina Berg fick bevittna.

Otippade händelsen på restaurangen

Recept.se Nyhetsbrev

Under vinterhalvåret brukar kronprinsessfamiljen om de har möjlighet åka i väg till någon skidort för att testa backarna, vilket de gjorde i Björnrike i julas förra året.

Annons

Men mellan åken behöver ju de precis som alla andra fylla på med energi. De gick därför till en restaurang som hette Breaks för en matbit.

Att åka skidor har alltid varit en stor del i kungafamiljen, här i Storlien 1997.

Det är i podcasten Gynning & Berg - Hittar sig själva, som Carina berättar hur hon plötsligt stötte på Victoria och Oscar inne på restaurangtoaletten.

– Så öppnade vi (hon och maken Erik Berg reds. anm) dörren där och där står kronprinsessan Victoria och en liten prins. Alltså hennes barnprins.

Oron för Victoria och Daniel

Hon berättar vidare att hon blickade ut över restaurangen och såg Estelle vänta vid bordet med Daniel.

– Hon satt också där vid bordet, jag såg inte. Jag vågade inte stirra så mycket för det kändes som att andra gjorde det. Alltså jag fattar inte hur de står ut. Den glosoppan som serverades på den restaurangen den dagen. Jag tycker de är så fina Daniel och Victoria. De är så ”Nej, barnen ska ha det normalt. Vi går på en lunchrestaurang”, säger Carina och fortsätter:

Annons

– Men undra hur normalt det blir när alla stirrar så mycket?

Tyvärr blir det nog inte särskilt normalt, men det är ju samtidigt deras normala, det som de är vana vid.

Foto: TT

Annons