Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Paniken i kungafamiljen – Harry avslöjar allt om alla

30 okt, 2022, 15:00 
Indra Nordemar

Lansering av Harrys bok är nära, och oron i kungafamiljen är stor.

Annons
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahusetBrand logo
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset

Brittiska kungahusets advokater förbereder sig. Den 10 januari släpps boken ”Spare” där prins Harry sägs vara kritisk mot allt och alla. Bara titeln i sig, vilken offentliggjordes här om dagen, syftar till att han är reserven, den andre efter tronarvingen prins William.

– Titeln är laddad och det bådar inte gott, säger en källa till Daily Mail .

– Titeln visar ännu ett frontalangrepp på familjen. Hovets jurister kommer utan tvekan att vara standby efter nyår för att se vad som finns i boken, säger en annan källa till The Mirror.

Boken har tidigare beskrivits som "rå och orubbligt ärlig" av förlaget Randomhouse, och skräcken är nu total inom kungafamiljen.

Skräcken inför prins Harrys nya bok "Spare"

“Han delar med sig av en anmärkningsvärt berörande personlig resa från trauma till helande, en som demonstrerar kärlekens kraft och kommer att inspirera och uppmuntra miljontals människor världen över.”, skriver förlaget om Harrys memoar.

Annons

Sedan drottning Elizabeths död har det ryktats om att Harry velat tona ner bokens innehåll, men enligt bokförlaget är det rykten som i stämmer överens med verkligheten. Harry kommer inte dra sig från att berätta sin sanning.

Harry avslöjar kungafamiljens hemligheter

Bland annat spekuleras det om att Harry kommer avslöja sanningen bakom de uttalanden som gjorde under skandalomsusade Oprah Winfrey intervjun, till exempel då Meghan Markle hävdade att flera i familjen var rasistiska när hon var gravid med Archie.

Men det återstår att se vad som sägs i "Spare". Kungafamiljen har inte fått läsa den i förväg, men det har blivit informerade om att den är "kritisk mot alla och alla" och de förbereder sig med jurister för vad som komma skall.

Foto: TT

Annons