Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oroväckande besked till Madeleine från Florida – står helt hjälplös

03 jan, 2023, 12:30 

Nu kommer det oroande besked från Pinecrest i Florida – medan Madeleine är hundratals mil bort.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vilket härligt jullov det varit för Florida-familjen! Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas har ju spenderat den senaste tiden här i Sverige, och fick äntligen busa med mormor, morfar och alla kusiner.

Exklusiva bilder på madeleine och familjen från Florida!Brand logo
Exklusiva bilder på madeleine och familjen från Florida!

Men mitt i julglädjen kom det oroväckande uppgifter från Pinecrest i Florida, där familjen bor.

Prinsessan Madeleines lyxliv i Pinecrest

På solkusten lever familjen till vardags i den exklusiva orten Pinecrest. De flyttade till sin nuvarande lyxvilla 2020, och man kan lugnt säga att de trivs. Där finns ju allt man kan önska utbrett på 600 kvadratmeter.

Chris kan sköta sina affärer i sitt kontor med en hisnande utsikt, barnen har enorma ytor att busa på med eget lekrum – och en helt egen flygel. Dessutom behöver man inte ta sig långt för att träna, ett gym finns bekvämt i huset.

Annons

Fem sovrum och en master-svit till prinsessparet, ja, listan kan göras lång. Dessutom är ju området skäl nog för familjen att flytta dit. Det är känt för att vara väldigt barnvänligt – och exklusivt. De allra finaste skolorna och pampigaste villorna ligger just där. Men det kommer ju också med ett pris.

Prinsessan Madeleine på Miami Beach
Familjen hänger gärna på kändistäta Miami Beach.

Oroväckande uppgifter från Florida till prinsessan Madeleine

I mellandagarna befann sig familjen fortsatt i Sverige, och enligt hovets informationschef kommer de bege sig hem veckan efter nyår, alltså i dagarna.

Men dagen innan nyårsafton kom lokala medier med oroväckande nyheter från Pinecrest: en biltjuvar härjar i området. Dessutom avskräcks de inte heller av den imponerande säkerheten som alla villor i området såklart är utrustade med utan tar sig gärna över staket, skriver Local10.

– Vad de letar efter är olåsta fordon med nyckelbrickorna kvar i fordonet, säger Pinecrests polischef Jason Cohen.

– Det är vanligtvis en grupp på tre eller fyra killar i en bil. De kommer vanligtvis till kvarteren och kör en dyrare bil så att den inte sticker ut.

Inte kul alls – och vi hoppas att Madeleine och Chris bil klarar sgi!

Foto: TT

Annons