Oscar charmar alla i nya filmen – visar helt nya sidan!

19 dec, 2022, 15:15 

På de nya bilderna på kungafamiljen får vi se en helt ny, underbar sida av prins Oscar!

Annons
Här spexar prins Oscar – se härliga filmen!
Här spexar prins Oscar – se härliga filmen!

På måndagen publicerade Kungahuset både nya bilder och en ny, helt underbar film från kronprinsessfamiljens besök på Kungliga Operan i Stockholm!

I filmen, som har publicerats på Kungahusets officiella YouTube, får vi följa med Victoria, Daniel, Estelle och Oscar bakom kulisserna av föreställningen Askungen.

Recept.se Nyhetsbrev

Barnen fick då möjlighet att testa kungakläder och peruker från 1700-talet. Oscar fick prova en häftig hjälm från en riddarrustning och en stor hatt med fjädrar.

– God jul!, säger prinsen i ett klipp där han speglar sig med riddarhjälmen.

Prins Oscar på Kungliga Operan i nya videon på kungahusets YouTube
"God jul!", säger en glad prins Oscar i klippet.

Prins Oscar charmar alla i nya filmen – visar helt ny sida!

Både Estelle och Oscar såg ut att ha väldigt kul bakom kulisserna och skrattade tillsammans med mamma Victoria och pappa Daniel.

Annons

I filmen får vi se mer av 6-årige Oscars personlighet än någonsin tidigare. Nu får vi se prinsens lekfulla och spexiga sida – och det finns ingen tvekan om att han charmar alla!

Inför jul besökte kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar Kungliga Operan i Stockholm och såg föreställningen Askungen. Innan ridån gick upp fick Kronprinsessan träffa några av Operans medarbetare 2023 firar Kungliga Operan 250 år.
Prins Oscar är verkligen ett litet charmtroll!

I officiella sammanhang brukar prinsen vara lugn och ofta hålla mamma eller pappa i handen, som många andra 6-åringar.

Det har alltid varit tydligt att Oscar och Victoria har ett mycket speciellt mor -och son-band. De håller ofta hand och kramas, vilket är alldeles underbart att se!

Kronprinsessan är verkligen en närvarande och kärleksfull mamma som inte är rädd för att visa kärlek framför andra. En riktig inspiration!

Kronprinsessan Victoria, prins Oscar vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Solliden, Öland
Victoria är verkligen en fantastisk mamma!
Annons